Az EA Sports már most fellőtte a FIFA 23-ra vonatkozó első közösségi szavazásokat.

Az EA Sports már most fellőtte a FIFA 23-ra vonatkozó első közösségi szavazásokat. Az egyik ilyen a Bundesliga augusztusi legjobbjára vonatkozik, aki egyből a játék egyik legjobb lapja is lehet.

Nem idegen ez a FIFA játékosok számára, elvégre tavaly is egyből egy garantált Cristiano Ronaldo lappal indítottuk az évet. A POTM lapja sokáig ott tetszelgett a metában, s most egy újabb k9zkedvelt játékos csatlakozhat ehhez az elithez.

Bundesliga August POTM Nominees FIFA 23 from FIFA

 

Így van, a FIFA 22 egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa a FIFA 23 elején is a csúcsra tör. Ő pedig nem más, mint a Lipcse francia gólvágója, Christopher Nkunku. Talán neki és Vinícius Jr.-nak volt a legtöbb speciális lapja a FIFA 22 ciklusa alatt, a francia pedig nem szeretne lemaradni korábbi formájához képest. Ismét ott van az augusztusi legjobbak között, innentől kezdve már csak a közösségen múlik, hogy megkapja-e a garantált POTM SBC-t.

Nkunku azért is volt kedvelt játékosa a FIFA 22-nek, mert támadó képessége mellett kiválóan védekezett, ami igencsak speciális lappá tette az övét. CM-ként alkalmazták a legtöbben, kíváncsiak vagyunk, hogy az új játékban mennyire adnak erre esélyt a fejlesztők.

Nkunku egyébként gólerős csatárt játszik csapatában, így nem lennénk meglepve, ha inkább ebbe az irányba terelné őt az EA Sports a FIFA 23 során.

Ezt olvastad már?

Nem lesz gond a Coinnal? – Íme egy drágább, ütős kezdő FIFA 23 keret

 

×