Már a meccseket sem érdemes kihagyni, de ha az ember emellé ajándékokat zsebelhet be, a lehetőség egy pillanat alatt kihagyhatatlanná válik.

Múlt héten kezdetét vette a Valorant Chamions Tour 2022 Istambul, amit röviden bőven nevezhetünk Valorant világbajnokságnak. Több versenyszériát is indított idén a Riot, amiken a csapatok pontokat gyűjthettek, a regionálisan legjobban teljesítők pedig most az isztambuli VCT-n feszülnek össze.

Már a meccseket sem érdemes kihagyni, de ha az ember emellé ajándékokat zsebelhet be, véleményem szerint a lehetőség egy pillanat alatt kihagyhatatlanná válik.

Minden fordulót a LeetEsport Twitch csatornáján közvetítünk, ahol minden egyes versenynapon jegyeket sorsolunk ki a nézőink között az őszi PlayIT-re (a világbajnokság során összesen 32 darabot). Továbbá érdemes követni a különféle social kampányainkat is, ugyanis szintén a VCT apropójából a posztjaink alatt további 18 jegyet sorsolunk majd ki! (Facebook, Instagram)

Ám ez nem minden, a világeseményt a Leet webshopja is „megünnepli”, egy halom termék kapott akciós árat az esport esemény idejére. Szinte biztos, hogy mindenki talál magának valami hasznosat!

És ez még nem minden!

Szeptember hetedikétől a Panda Market is támogatni fogja a közvetítéseket, tőlük 10 ezer forint értékű kuponokat nyerhetnek a szerencsés, na meg lelkes nézőink minden műsornap végén.

A VCT 2022 közvetítések támogatója a Foodpanda.

Minden egyes közvetítés alatt egy 10.000 Ft-os Panda Market vásárlási utalvány talál gazdára.

További részletek az akciókról és a nyereményekről:

Nézd a VCT 2022 magyar közvetítéseit, és nyerj 10.000 Ft-os Panda Market utalványt!

https://leet.hu/iskolakezdes/

 

×