A Valorant Champions Tour 2022 magyar közvetítései alatt még extra Panda Market utalványhoz is juthatsz. Ezt kell tenned hozzá!

Múlt héten kezdetét vette a Valorant Chamions Tour 2022 Istambul, amit röviden nevezhetünk Valorant világbajnokságnak is. Több versenyszériát is indított idén a Riot, amiken a csapatok pontokat gyűjthettek, a regionálisan legjobban teljesítők pedig most az isztambuli VCT-n feszülnek össze. Minden fordulót a LeetEsport Twitch csatornáján közvetítünk. A közvetítések egyik támogatója, a Foodpanda szeretné meglepni a nézőket.

Minden egyes közvetítés alatt egy 10.000 Ft-os Panda Market vásárlási utalvány talál gazdára.

Mit kell tetted?

Természetesen az egyik legfontosabb dolog, hogy nézd a Leet Esport Twitch csatornáján a Valorant Championships Tour 2022 közvetítéseit. Ha közben megéheztél, vagy csak nasira, italra vágysz, rendelj a Foodpanda applikáción keresztül a Panda Marketről, ami tulajdonképpen egy online élelmiszerbolt.

Ha a közvetítés napján rendelsz, lefotózod a rendelésed, majd elküldöd nekünk a közvetítés alatt, esélyes vagy a 10 ezer forintos Panda Market utalványra.

Az aznap kézbesített Panda Market rendelésedről készült fotókat a Leet Esport Twitch csatornára privát üzenetben (PM) várjuk. A beküldők között minden közvetítési nap végén kisorsolunk egy 10 ezer forintos kupont.

Kattints a rendeléshez!

A Panda Market előnyei

  • A kiszállítási területen belül a rendelés leadásától kezdve átlagosan 30 percen belül megérkezik a futár
  • Minden fontos termék megtalálható a raktárban
  • Nem egy külön applikáció: a Foodpanda appon belül találod a Panda Marketet
  • 7.900 forint értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás

Ez még nem minden. Két kuponkód is használható most a Foodpandán a Panda Markettel.

PM3X2 – Ezt a kupont bárki beválthatja háromszor. Az is, aki már korábban rendelt a Panda Marketről. Értéke 2000 forint, de minimum 10000 forintos rendelés esetén használható.

MARKET3 – Ezt a kupont egyszer lehet felhasználni, ha még soha nem rendeltél korábban a Panda Marketről. Ez a kód 3000 forint kedvezményt ad mindösszesen 5 000 forintos minimum kosárérték mellett.

A Valorant Chamions Tour 2022 Istambul közvetítéseinek támogatója a Foodpanda.

×