Több poszt is született ebben a témában a nagyobb FIFA fórumokon, így úgy gondoltam, hogy kicsit érdemes beszélni róla.

Több poszt is született ebben a témában a nagyobb FIFA fórumokon, így úgy gondoltam, hogy kicsit érdemes beszélni róla.

Hamarosan megjelenik a FIFA 23, pár héten belül új ciklus indul a FIFA-játékok történetében. Egészen pontosan egy időszak lezárul, ugyanis a 23 lesz az utolsó FIFA, amit az EA Sports fejleszt. Jövőre ilyenkor már az EA Sports FC-t fogjuk ugyan ilyen elánnal várni.

Only players from Elite Division play Friendlies? from FIFA

Vannak, akik többek között azért várják az új játékot, mert a mostani verzióban már nem igazán élvezik a játékmenetet. Történhet ez azért, mert jelenleg ki vannak száradva a szerverek, a „casual”, vagyis a hétköznapi FIFA játékosok ugyanis már nem játszanak vele. Maradtak a profik, a tartalomgyártók és a magas szinten teljesítők, akik már-már elhivatottságból nyüstölik az EA Sports játékát ilyenkor, nem az élmény miatt.

A fenti Reddit poszt is arról szól, hogy egy középszerű játékos nem tud meccseket nyerni Friendly módban, mert ott mindenki jobb nála. Sajnos ott nincsen képességalapú (skill based) besorolás, vagyis egy Division 10 játékost nyugodtszívvel összedob egy Elite-tel a játék. Értelemszerűen utóbbi örül, mert sima meccs, előbbinek meg elmegy a kedve az egésztől.

Tényleges megoldás meg sajnos nincs, csupán csak türelmesnek kell lenni az új játék megjelenéséig, vagy be kell vállani a tanulópénzt és idővel feljutni a kihívók szintjére.

Ezt olvastad már?

Új értelmet nyernek az OTW lapok a FIFA 23-ban

 

×