Hamarosan megjelenik a FIFA 23, ami ezúttal a Ones to Watch lapok működésén is változtat.

Hamarosan megjelenik a FIFA 23, ami ezúttal a Ones to Watch lapok működésén is változtat. Lesz itt új Chemistry-rendszer az Ultimate Teamben, a játékmenetet felpörgetik a Hypermotion 2.0-val, végre női klubfutballt is játszhatunk, ám ezek a hatalmas módosítások nem vették el a fejlesztők kedvék attól, hogy kisebb, módspecifikus változtatásokat is eszközöljenek.

Minden FIFA-ciklus első Ultimate Team promója a Ones to Watch, ami a nyár legkomolyabb átigazolásait helyezi előtérbe. A fókusz pedig az, hogy melyikőjük tudja a legjobb szezont futni.

Minden OTW lap fejlődik, ha a játékos bekerül egy TOTW keretbe. Továbbá idén, ha a megjelenés utáni első 8 ligameccsből megnyer a játékos csapata a valóságban 3-at, akkor is kap egy bónusz fejlődést a Ones to Watch kártya.

Ám ez nem minden!

Idén lesz világbajnokság is, amit az EA Sports egy World Cup móddal fejel majd meg. Nos, az OTW lapok tulajdonosai is izgulhatnak majd a világesemény során, ugyanis egyszer mindegyik speciális lap fejlődik majd, ha a nemzete nyer legalább egy meccset Quatarban.

OTW will have a new upgrade path during the World Cup, with nations winning matches allowing for OTWs to be upgraded! from FIFA

Évről évre javít a Ones to Watch lapok működésén az EA Sports, sajnos eddig kevés érte meg igazán, ám ezekkel az apróbb bónuszokkal végre relevánssá válhatnak.

Ezt olvastad már?

Premier League Showdown lapokkal folytatódik a FIFA 22 ciklus

×