Ugyan szinte már mindenki azzal van elfoglalva, hogy mindjárt megjelenik a FIFA 23, azért még ideje kicsit nyugton maradni, elvégre a megjelenésig még 3 hét van hátra.

Ugyan szinte már mindenki azzal van elfoglalva, hogy mindjárt megjelenik a FIFA 23, azért még ideje kicsit nyugton maradni, elvégre a megjelenésig még 3 hét van hátra. Addig viszont érdemes a legtöbbet kihozni a FIFA 22-ből, s ebben szerencsére a fejlesztők is a játékosok partnereinek számítanak.

A Pre-Season promó ugyanis SBC formájában az összes nagyobb nyári igazolást elhozzák a játékba, így nem kell a FIFA 23 OTW lapjaiig várni, hogy kipróbáljuk kedvenceinket az új közegükben.

A FIFA 22 leakerek most két csúcsigazolás érkezését is megjósolták. Ráadásul egymással szemben fognak állni!

 

A Citynél minden Haaland körül forog, ám a másik nyári támadó igazolás, Álvarez is nagyon szépen teljesít. Ezt kipróbálhatjuk majd a FIFA 22-ben is hamarosan, ugyanis a City-Spurs meccset Showdown lapokkal kínálja meg a kanadai cég.

Álvarez ellenfele nem más lesz, mint Perisic, akit Conte nagy becsben tart, ezért a Tottenham keretében is ott szerette volna tudni a horvát válogatottat.

A statokról még nem tudni pontos infót, de ahogy a korábbi Showdown lapokat elnéztük, valószínűleg Álvarez és Perisic is minimum 96-os összértékkel futnak majd be.

Ezt olvastad már?

A FIFA történetének legőrültebb kapusa sem ér fel TOTS Alissonhoz

https://leet.hu/california-access/

×