A legutóbbi ajándékokat elég nehéz felülmúlni, de azért az újabb ingyenesen kínált címekről sem érdemes lemaradni. Főleg, ha szereted a bort.

Az Epic Games az elmúlt egy hétben alaposan odatette magát, és az idei év egyik, ha épp nem a legjobb ajándékát, többek között a Shadow of the Tomb Raider feljavított kiadását osztotta ki, amiről bizony nagyon nem volt érdemes lemaradni. Most is hasonló a helyzet, és bár sokaknak a váltás nem fogja annyira elnyerni a tetszését, mint a kicsit „Rambósított” Lara Croft-kaland, azért erősen ajánlott lesz rájuk nézni.

Egyrészt azért, mert összesen 15.180 forintba kerülnének eredeti árukon, másrészt pedig, mert egyébként tényleg elég jó cuccokról van szó. Az Epic Games újabb ingyenes címeit tehát a mai naptól, szeptember 8-tól egészen szeptember 15., délután 5 óráig lehet díjmentesen bezsákolni.

Az egyik ajándék a Hundred Days – Winemaking Simulator, ami nemcsak stílusos, de kifejezetten remek módon tanítja meg a borkészítés csínját-bínját. Persze csak nagyjából, borkészítő mesterek nyilván nem leszünk a végére, és sajnos a nemes nedűt sem fogjuk tudni megkóstolni, de a folyamatok illusztrálására, az alapvető ismeretek bővítésére több mint kiváló. Borkedvelőknek kötelező, a többieknek pedig erősen ajánlott, lévén hazánk is egy boros nemzet.

 

A másik ajándék a Realm Royale című battle royale mellé jár, ami épp most mutatkozik be az Epic boltjában. A játékot alapvetően teljesen ingyenesen lehet pörgetni, viszont a műfaj más képviselőihez hasonlóan a játékon belül mindenféle cuccra elszórhatjuk a pénzünket. Ezért is jó dolog az exkluzív Epices nyitóajándék, ami 8280 forint értékben kínál különböző kozmetikumokat. A Realm Royale-ra pedig érdemes lehet rápróbálni, egy egészen egyedi cucc, ami a megjelenése után sajnos eltűnt a Fortnite árnyékában.

Az ajándékokat mindenki teljesen ingyen a profiljához adhatja az Epic Games Store felületén, ezután pedig örökre megmaradnak.

Az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 8 játékot, köztük egy Assassin’s Creedet osztogat az Amazon

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×