A CD Projekt Red végre valahára megmutatta a Cyberpunk 2077 nagy kiegészítőjét, a Phantom Liberty-t.

Nagyon, de tényleg nagyon hosszas (bár abszolút érthető) várakozás után a mai napon, okosan a Cyberpunk Edgerunners sorozat érkezése előtt megejtett Night City Wire livestream során végre bejelentették és bemutatták a Cyberpunk 2077 ígért nagyobbacska kiegészítőjét.

Mindez azért is örömteli, mert a talpon maradt rajongók már több mint egy éve várnak rá, pedig eredetileg még 2021-ben meg kellett volna érkeznie. Ezt előbb 2022-re tolták a Cyberpunk javításai miatt, most pedig, miután a játék élvezhető állapotban van, az egészen izgalmas előzetesben

már 2023-as megjelenési dátumot ígérnek, és kizárólag PC-re, Xbox Series és PS5 konzolokra szorítkozva.

Ezt és így remélhetőleg már képesek lesznek tartani, de ami a legfontosabb, nem lesz szükség utána takarításra.

A Phantom Liberty címmel érkező DLC egészen nagyot szeretne markolni, hiszen a történet az új amerikai elnök körül fog forogni. A töménytelen akción túl sok nem derült ki a pörgős kedvcsinálóból, az viszont egészen bizonyos, hogy Keanu Reeves visszatér mint Johnny Silverhand, illetve, hogy a sztori elsősorban Night City egyik kerületében fog játszódni. Az ismerős helyszíneken viszont teljesen új szereplőkkel fogunk megismerkedni, de lesz új fegyver is, illetve a lengyel fejlesztők ezúttal újfajta stílusú cselekménnyel kísérleteznek benne. Szóval érdekes lesz.

De ez még közel sem minden! 

 

A CDPR az 1.6-os frissítésben érkező újdonságokról is beszélt, melyek mindegyikének nagyon, de tényleg igazán nagyon fogunk tudni örülni. Már amellett, hogy a régi generációs játékgépekre ez lesz az utolsó nagyobb frissítés.

Teljesen megújul például a rendőrség, átalakítják az autós harcokat, teljesen új játékmenetet találtak ki a hurok- és a közelharcra, egy csomó új perk is érkezik, VÉÉÉÉGRE lesz transmog-rendszer – ami nagyban megkönnyíti majd az öltözködést, illetve VÉÉÉÉÉÉÉÉGGRE játszhatóak lesznek a városszerte elhelyezett arcade játékgépek, plusz egy csomó Edgerunners kozmetikumot is kapunk.

Ha pedig Edgerunners; a szeptember 13-án a Netflix kínálatába érkező, roppant őrültnek ígérkező animációs sorozat legújabb előzetese is kapott angol szinkront, azt is érdemes csekkolni.

Mindeközben a God of War: ragnarök is új játékmenettel jelentkezett:

Ez ütni fog! – Vadiúj játékmeneten a God of War: Ragnarök

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×