A végtelenbe és tovább.

A Warzone kétségkívül az egyik legnépszerűbb, ingyenesen játszható cím manapság, ám ennek bizony komoly árnyoldalai is vannak. Egyrészt a csalók többletköltség nélkül regisztrálhatnak maguknak új fiókokat, bár azért a RICOCHET hatékonyabb a korábbi védelemnél. Másrészt a folyamatosan érkező, új tartalommal kecsegtető frissítések miatt bizony a játékban előforduló hibák, bugok száma is szinte folyamatosan gyarapszik.

Azt hihetnénk, hogy már nem tud újat mutatni a Warzone, ám a felhasználók által jelentett esetek mindig rácáfolnak erre. Volt egy időszak, amikor minden naposak voltak a Venom módra szétterülő textúrák vagy épp az eltűnő skinek, ezúttal pedig az űr határait feszegetné a Call of Duty játék.

So the plane decided to ditch Caldera and droppped us off the map…. from CODWarzone

A repülőgép nem állt meg Calderán, az űrben kötöttek ki a játékosok!

A fenti képet bizony az egyik Warzone meccsen kapta lencsevégre az egyik játékos. Tom elmondása alapján a repülőgép alapból egy meglehetősen érdekes pontból indult el a meccs elején. Ennek köszönhetően egyik játékos sem tudott kiugrani a repülőgépből. A gép azonban nem állt meg a sziget szélén, hanem tovább folytatta útját az űr felé. Egy idő után minden játékost belelökött az óceánba, hogy aztán a mérges gáznak köszönhetően hamar véget is érhessen a meccs.

Néhány kommentelő meg is jegyezte, hogy a pilóta sem akarja, hogy Calderán játszanak a játékosok. Rengeteg felhasználó már a novemberben érkező Warzone 2-t várja, mely a jelenlegi spagettikódnál biztosabb alapokat adhat a következő érának.

Call of Duty-leaker: kiadásra kész a Modern Warfare 3 Remastered!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×