Jelenleg is tart a Leet Webshop Back to School akciója, aminek keretében egy rakás fontos cuccot szerezhetsz be az iskolakezdésre.

A héten már szeptember van, mely bizony egyet jelent hazánkban az iskolakezdéssel. A nyári szünet után ismét rengeteg diák tér vissza az iskolapadokba és előadótermekbe. Sokan talán a számítógépezést is parkolópályára tették az elmúlt pár hónapban, ám kétségtelen, hogy a játék és tartalomfogyasztás sokkal csábítóbb lehetőség lesz a tanulás helyett. Éppen ezért a Leet Webshopja is készül az iskolakezdésre, rengeteg olyan terméket megtalálhatunk a repertoárban, mely valamilyen módon hasznos társunk lehet az elkövetkezendő időszakban.

A Leet Webshop Back to School akciójában egy rakás holmit húzhatsz be a sulikezdésre.

A kínálatban találsz power bankot, billentyűzetet, mikrofont, tableteket, kamerát, fejhallgatót, táskákat, sőt gamer széket és asztalt is, amit a suliba is bevihetsz. Ha megengedik.

https://leet.hu/iskolakezdes/

Megérkeztek az akcióba a California Access termékek is, minden perifériára 20% kedvezménnyel, székekre 10% kedvezménnyel csaphatsz le!

YENKEE YPB 3010 30000mAh Powerbank

Ha rengeteget nyomkodjunk a telefonunkat, akkor nem biztos, hogy egy hosszú napot át tudunk vészelni. Éppen ezért kötelező eleme lehet a felszerelésünknek egy powerbank, mellyel többször is feltölthetjük mobilunkat. Óriási kapacitásának köszönhetően akár egy hétig is elláthatja extra energiával a Yenkee powerbankja a telefonukat, vagy éppen egyszerre két készüléket is tölthetünk vele. A multi csatlakozásnak köszönhetően bármelyik gyártó készülékét rábízhatjuk, legyen szó Androidról vagy iOS rendszerről.

11 890 FT

Yenkee YBB 1522GY Tarmac Notebook Hátizsák 15.6″

Valamiben tárolnunk kell a könyveket, füzeteket vagy épp a fent bemutatott tableteket. A Yenkee hátizsákja egészen 15.6 inchig laptopokat is befogad, így ha azt használnánk jegyzetelésre, akkor sem ütközünk nagyobb problémába. Kialakításának és designjának köszönhetően bármilyen alkalomra befoghatjuk, legyen szó egy lightos meetingről vagy egy átlagos, iskolában töltött napról.

12 990 FT

A teljes ajánlathoz kattint IDE!

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | 5+1 iskolakezdési akció, amit nagy hiba lenne kihagyni

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×