Széles választékkal vár a Leet webshopja.

Jövő héten már szeptember, mely bizony egyet jelent hazánkban az iskolakezdéssel. A nyári szünet után ismét rengeteg diák tér vissza az iskolapadokba és előadótermekbe. Sokan talán a számítógépezést is parkolópályára tették az elmúlt pár hónapban, ám kétségtelen, hogy a játék és tartalomfogyasztás sokkal csábítóbb lehetőség lesz a tanulás helyett. Éppen ezért a Leet Webshopja is készül az iskolakezdésre, rengeteg olyan terméket megtalálhatunk a repertoárban, mely valamilyen módon hasznos társunk lehet az elkövetkezendő időszakban. Ezek közül válogattunk ki néhányat, hogy biztosan ne szaladjunk el a legjobb akciók mellett.

5+1 termék iskolakezdésre, amit nagy hiba lenne kihagyni!

1. STRONG Tab N101 10,1″ 64GB WiFi Fekete Tablet

Ha unjuk a füzetes jegyzetelést és digitális módon követnénk a tananyagot, akkor bizony egy tablet mindig jól jöhet. Természetesen a határ ebben a szegmensben is a csillagos ég, ám a százezer forint alatti kategóriában is találhatunk megfelelő választásokat. A Strong tabletje a megszokottól eltérően Android helyett Windows 10-et futtat, így akár az iskolában használt alkalmazásokat is feltelepíthetjük rá minden probléma nélkül. A beépített tárhely is elégséges lehet, de USB-C csatlakozójának hála pendrive-ot is csatlakoztathatunk pár pillanat alatt.

79 990 FT

2. Strong K8 32GB LTE 4G

Az előző tabletet is túl drágának találod és tényleg csak alapvető használatra kellene egy olcsó eszköz? Nem is kell tovább keresned. A Strong K8 már Android alapú, abból is viszonylag régebbi verziót használ, ám néhány alkalmazás futtatására és telepítésére befoghatjuk így is. Könnyedén megbirkózik jegyzetelő, üzenetküldő vagy épp fájlkezelő alkalmazásokkal. LTE moduljának hála akár mobilinternetről is használhatjuk, ahogy a MicroSD bővítésről sem kell lemondanunk.

31 990 FT

3. Yenkee Zero YKB 3000US Mechanikus Billentyűzet

Egy új billentyűzet sosem árthat. A Yenkee Zero képében egy kiváló ár-érték arányú mechanikus billentyűzetet kaphatunk. TKL kialakításának köszönhetően a helyigénye sem hatalmas, miközben csak a numpad hiányáról kell lemondanunk. RGB világítást, csiszolt alumínium felületet és egy extra USB portot is találunk rajta. OUTEMU Red kapcsolók virítanak a kupakok alatt, így mind játékra, mind gépelésre befogható a periféria.

14 990 FT

4. Yenkee YWC 100 AHOY Full HD Webkamera

2020-ban igazi hiánycikk volt a webkamera, elképesztő árakkal találkozhattunk a piacon. Manapság egyre többször vehetjük hasznát ezeknek, akár iskolai projektekről, akár potenciális távoktatásról beszélünk. FullHD felbontásának köszönhetően streamelésre is befoghatjuk, nem lesz panasz a minőségre sem.

9 990 FT

5. YENKEE YPB 3010 30000mAh Powerbank

Ha rengeteget nyomkodjunk a telefonunkat, akkor nem biztos, hogy egy hosszú napot át tudunk vészelni. Éppen ezért kötelező eleme lehet a felszerelésünknek egy powerbank, mellyel többször is feltölthetjük mobilunkat. Óriási kapacitásának köszönhetően akár egy hétig is elláthatja extra energiával a Yenkee powerbankja a telefonukat, vagy éppen egyszerre két készüléket is tölthetünk vele. A multi csatlakozásnak köszönhetően bármelyik gyártó készülékét rábízhatjuk, legyen szó Androidról vagy iOS rendszerről.

11 890 FT

5+1. Yenkee YBB 1522GY Tarmac Notebook Hátizsák 15.6″

Valamiben tárolnunk kell a könyveket, füzeteket vagy épp a fent bemutatott tableteket. A Yenkee hátizsákja egészen 15.6 inchig laptopokat is befogad, így ha azt használnánk jegyzetelésre, akkor sem ütközünk nagyobb problémába. Kialakításának és designjának köszönhetően bármilyen alkalomra befoghatjuk, legyen szó egy lightos meetingről vagy egy átlagos, iskolában töltött napról.

12 990 FT

Mikrofont, fejhallgatót vagy épp gamer széket keresel inkább? Kattints ide a teljes kínálatért! 

Akciófigyelő | Siess, nehogy lemaradj az Epic 14.000 forint értékű INGYEN ajándékairól!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×