A Rainbow Royale esemény közben érkezhet az Item Shopba.

Kedden megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, mely a v21.50-es verziószámot viseli. Ez lesz a Season 3 utolsó, nagy méretű csomagja, ám az Epic Games szerverein még egy potenciális v.21.51-es csomag is pihen jelenleg. Könnyen lehet, hogy egy eventet készítenek elő a fejlesztők a háttérben. Az adatbányászok természetesen egyből ráugrottak a fájlokra, rengeteg olyan változást, újdonságot is felfedeztek, melyeket a programozók nem említettek.

HYPEX, a veterán Fortnite leaker rögtön publikálta is az érkező és nem titkosított skinek képeit, leírásait. Első ránézésre nincs is semmi extra a friss kozmetikai tárgyakban, ám jobban átvizsgálva egy egyedülálló skint is felfedezhetünk a repertoárban.

Megérkezett a Fortnite első transznemű karaktere!

 

A bal felső sarokban megtalálhatjuk a Dreamer nevet viselő outfitet. Az alapötlet ezúttal nem az Epic Games designercsapatáé, hiszen Dreamer 2018-ban a CW csatorna Supergirl sorozatában debütált. Dreamer volt az első transznemű szuperhős, aki feltűnt a tévében, a nyomok alapján nagy rá az esély, hogy napokon belül a világ egyik legnépszerűbb játékban is megvásárolható lesz outfit formájában. 

A fájlok arról árulkodnak, hogy nem egyedül érkezik az Item Shopba, több kiegészítővel is készül a fejlesztőcsapat a kinézet mellett. Tom Henderson, a veterán iparági szivárogtató információja szerint szeptember 10-én érkezhet meg a fentebb említett Dreamer Bundle a játék boltjába. Ez éppen egybevág a Rainbow Royale esemény időtartamával is, mely szeptember 7-én startol el és várhatóan legalább másfél hétig a játék része is lesz majd.

FÉLELMETES: a jövő videojátékait egy fejlett AI generálja majd, AZ AGYADBÓL!

https://leet.hu/iskolakezdes/

×