A Riot Games ezúttal is gyorsan reagált a felhasználói visszajelzésekre.

Az elmúlt napokban ismét frissítés érkezett a Valorant PBE szervereire. A még mindig csak NA régióra korlátozott kliens általában másfél héttel az éles ág előtt jár. Ennek köszönhetően előbb értesülhetünk az újdonságokról, az érkező fejlesztésekről. Az adatbányászok is éles szemmel figyelik ezeket, a fájlok sokszor többet árulnak el, mint a Riot Games munkatársai által írt patch notes-ok.

Ezúttal azonban semmilyen szöveget nem mellékeltek a programozók és az adatbányászok sem találtak semmi érdekeset. Jogosan merülhet fel tehát a kérdés, hogy akkor valójában mit is hoz el számunkra a Valorant 5.05-ös csomagja. Szerencsére viszonylag kellemes választ kapunk erre, hiszen a hétvégén egy „AUG 26 weekend PBE will focus on general Patch stability.” mondattal kiegészítette a Riot Games a PBE bejegyzését.

Ezúttal a stabilitás javítása volt a cél!

Shiick, az egyik legaktívabb Valorant leaker elárulta, hogy mire is számíthatunk. A játék történetével kapcsolatban érkezett pár új jel a pályákra, illetve Pearl ajtaját is megjavították a fejlesztők. Ezeken kívül tényleg csak a stabilitás és a játék teljesítményének javulására koncentrált a fejlesztőcsapat, melyre szükség is volt. Az elmúlt hetekben több idegesítő hiba mellett az FPS és ping értékekkel sem voltak megelégedve a felhasználók. Sokan úgy érezték, hogy a hitbox/hitreg sem a régi, remélhetőleg erre is megoldást nyújthat az V5.05.

Brutális a mennyiség – Íme az összes film és sorozat, ami a Netflixre jön szeptemberben

https://leet.hu/vga-kartyak/

×