Nagy ereszd el a hajam szeptemberben nem lesz a Netflixen, de azért most is bőséggel akad film és sorozat, amit a saját listákhoz lehet adogatni.

Kétségtelen, hogy az összes ránk váró, de nem különösen várt változással együtt is a Netflix a legjobb streaming szolgáltatás a piacon. Az előfizetők egészen elképesztő mennyiségű új tartalmakat kapnak a pénzükért minden egyes hónapban, melyek között szinte mindenki garantáltan megtalálja a szája ízének valót.

Persze nem mindenkinek lehet eleget tenni, de ha valaki annyi új tartalom között sem talál néznivalót, az minden bizonnyal nem is akar. Merthogy szeptember az egy legtartalmasabb hónap az évben, ami nyilván azért is lehet így, mert az iskolakezdésre nem különösebben készültek nagy premierekkel, így a mennyiséggel kompenzálják a nagyobb, mindent elsöprő húzócímek hiányát.

Persze még így is bőven lesz mit várni, hiszen a Tekken-sorozat után egy újabb játékadaptáció mutatkozik be, ami a remények szerint meghozhatja majd az időközben szépen kikupálódott Cyberpunk 2077-hez a kedvet. A Cyberpunk: Edgerunners legalábbis egészen jó dolognak tűnik, szóval nagyon szurkolunk, hogy ezúttal tényleg jól süljön el a cyberpunkos kaland.

Ahogy szokás, a hónap elején egy csomó régebbi film is felkerül, melyek között a retro kedvelők rábukkanhatnak pár 1950-es évekbeli kincsre. Ha pedig 50-es évek, akkor fontos megemlíteni szeptember legnagyobb Netflixes-filmpremierjét, a Szöszit, ami Marilyn Monroe életét mutatja meg eddig nem nagyon látott aspektusából. Mellette kapunk egy magyar vonatkozású történelmi sorozatot is, A császárnét, ami Sisi és Ferenc József körül bonyolódik.

De mindezek mellett lesz egy csomó gyerekműsor, melyekkel a gyerkőcök kifújhatják a nap végén az ovis-sulis gőzt, de nézhetünk egy csomó új és izgalmas dokumentumfilmet, röhöghetünk a frissebb stand-up előadásokon, de még a reality kedvelőknek is készültek csemegéznivaló tartalmak.

A hónap legnagyobb sorozata azonban kétség kívül a Cobra Kai legújabb, 5. évada lesz, ami egészen izgalmas történéseket vetít előre. 

De nem is húzom tovább, íme az összes film és sorozat, ami szeptemberben érkezik a Netflix kínálatába. A címekre bökve azonnal a szolgáltató alkalmazásában (böngészőben oldalán) találod magad, ahol minden további infót és előzetest megtalálsz róluk, ha pedig valamelyik felkeltette az érdeklődésed, akkor egy emlékeztetőt is beállíthatsz magadnak róla.

Szeptember 1.

Szeptember 2.

Szeptember 3.

Szeptember 4.

Szeptember 5.

Szeptember 6.

Szeptember 7.

Szeptember 8.

Szeptember 9.

Szeptember 12.

Szeptember 13.

Szeptember 14.

Szeptember 15.

Szeptember 16.

Szeptember 19.

Szeptember 20.

Szeptember 21.

Szeptember 22.

Szeptember 23.

Szeptember 24.

Szeptember 26.

Szeptember 27.

Szeptember 28.

Szeptember 29.

Szeptember 30.

 

PollMaker

Na és a Netflix legkirályabb vígjátékait ismered-e?

Ezt nézd, ne a falat! – A beled is kiröhögöd a Netflix 9 legjobb vígjáték sorozatán

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×