Jelenleg is teljesíthető a 85×10-es SBC.

Jelenleg is teljesíthető a 85×10-es SBC. Ez a csomag, ahogy a neve is említi, 85-ös, vagy annál jobb lapokat szór, méghozzá összesen 10-et. Tavaly ez volt az a pakk, ami a legdurvább Iconokat és lapokat elhozta a közösségnek, ugyanis végtelenszer lehetett újra csinálni. Lényegében állandóan vissza lehetett forgatni önmagába, ezzel pedig profitot tudtunk termelni, kilószámra teljesíthettük az SBC-ket.

Nos, idén ez még nem volt ilyen egyszerű, először csak két napos rendszerességgel lehetett kipakolni, majd naponta egyszer, kétszer,  most pedig háromszor teljesíthető. A szóban forgó SBC lejárati dátuma alapján ma megint egy új kiadásnak kell érkeznie, sokan pedig abban bíznak, hogy ez most áttöri a jégfalat.

Kellemetlen lenne, ha ma is csak egy újabb, felturbózott verziója érkezne meg az SBC-nek, ami például négyszer-ötször teljesíthető kiadás. Persze az is sokat segítene sokaknak, viszont egyértelműen nem erre vágynak a játékosok.

Pozitívum mondjuk, hogy a legfrissebb kártyákért már nem kéri el a májunk mellett a vesénket is az EA Sports, ott van például Renato Sanches Moments lapja, ami abszolút kényelmesen teljesíthető egyetlen 85×10-es rotációból.

Ezt olvastad már?

FIFA: Egy pletyka szerint új tulajdonosa lehet az EA Sportsnak

 

×