A patch notes ezúttal sem fedte a valóságot.

Azt hihettük, hogy a Warzone Season 5-ös frissítése már nem sok újdonságot hoz nerfek és buffok terén, ám nem is tévedhettünk volna nagyobbat. Az egyes változtatások mellett komplett kategóriákat érintő fejlesztésekkel is jelentkezett a Raven Software. Nem hagyták teljesen békén a fegyverekre szerelhető távcsöveket sem. Ez nagyobb zavart okozott közösségen belül, hiszen a patch notes sem fogalmazott egyértelműen.

Szerencsére WarzoneLoadout ezúttal sem hagyta cserben a Warzone rajongókat. Egy átfogó teszt keretein belül próbálta kitalálni, hogy melyik Vanguard távcső lehet most a legjobb. Ahogy arra számítani lehetett, a valóság ezúttal sem felel meg a fejlesztők által leírt állításoknak.

Nézzük is, hogy melyik Vanguard távcső lehet a legjobb választás!

A rögtönzött tesztben egy Automatonra szerelte fel az SVT-40 PU, G16 és ZF4 távcsöveket. Hamar kiderült, hogy a Raven Software állításával ellentétben az AR, LMG és Tactical Rifle fegyvereken egyelőre nem tapasztalhatunk „Glint” (a távcső felvillanása.) Az ADS sebességek is elemzésre kerültek, az SVT-40 ilyen szempontból a leglassabb, ám továbbra sem vészes, bőven a használható kategóriába esik bele.

Az adatok elemzése után Caldera szigetén továbbra is az SVT-40 a legjobb választás, egészen addig, míg a csillanást valóban hozzá nem adják a fejlesztők a többi kategóriához is. Ekkor a ZF4 3.5 lehet majd az abszolút meta. Rebirth és Fortune’s Keep szigetein egyértelműen a G16 2.5x a jó döntés, közelharcban nincsen párja.

Ideje eldobni az eddigi kedvenceket? – Ez most a Warzone 10 leghalálosabb fegyvere

https://leet.hu/vga-kartyak/

×