A Meta ranglista mellett kötelező pillantást vetünk a K/D-ra is.

Call of Duty felhasználók sokszor böngészik a statisztikával foglalkozó oldalakat, hogy kiderüljön, éppen melyik fegyverek a legnépszerűbbek a játékban. Havi szinten mi is ki szoktuk gyűjteni ezeket, hiszen nem árt tisztában lenni az aktuális meta fegyverekkel. Azért kerülhetnek a listák élére, mert általánosságban ezek lehetnek a legjobb választások, nem is biztos, hogy alapsebzésben a legerősebbek, de ha minden faktort figyelembe veszünk (sebzés, kezelhetőség, range stb.) akkor ők kerülnek ki győztesen.

Érdekes lehet azonban egy másik lista is, mely szintén a WZRanked weboldalán kapott helyett. A K/D szekcióban azt olvashatjuk le, hogy az adott fegyverek mennyire halálosak egy felhasználó kezében. Minél magasabb ez az érték, annál több ölés jut egy-egy játékos halálára. Természetesen vannak egyező elemek a két (Meta vs. K/D) listán, de nem teljesen fedik egymást.

Nézzük is, hogy mely fegyverek rendelkeznek a legjobb K/D értékkel a Season 5 elején!

5. PPSh-41 – 1.29 K/D

Ahogy arra számítani lehetett, az SMG kategóriában ismét megvillanhatnak olyan fegyverek, melyek egy ideje eltűntek a süllyesztőben. Erre kiváló példa a PPSH-41, mely pár nap alatt már az ötödik helyig verekedte magát és sok „szakértő” szerint ez még csak a kezdet.

4. H4 Blixen – 1.34 K/D

A Reloaded frissítésben megérkezett újdonságot sokan egyből a meta várományos kategóriába sorolták, úgy tűnik nem is véletlenül. A fejlesztők kigyomlálták teljes mértékben a fegyverrel összefüggő hibákat, így hónapokig uralta a listát. Az elmúlt hetek gyengítései után folyamatosan esik a K/D értéke, immár az első helyről is lecsúszott, ám fontos kiemelni, hogy a negyedik és második hely közötti fegyverek nagyon közel állnak egymáshoz, óránként változhat a pontos sorrend.

3. Automaton – 1.37 K/D

Egy szebb napokat is megélt AR, mely szintén hamar visszatért a frissítéseket követően. Jelenleg kategóriájában a legjobb, ha a K/D arányt nézzük, egyre több felhasználó választja ismét. Nagy esély van arra, hogy a klasszikus meta listában is a legjobb öt közé érjen, bátran nyúlhatunk hozzá a csatatéren.

2. RA 225 – 1.43 K/D

A Season 5 újdonsága, ízig-vérig SMG. Annak ellenére, hogy teljes mértékben még nem lett kiaknázva az összes tulajdonsága, így is a második helyig verekedte magát az első pár napban. Hatalmas esélye van akár az UGM-8 legyőzésére is, hiszen a felhasználók szépen lassan beillesztik kötelező elemként a loadoutba.

1. UGM-8 – 1.52 K/D

Pickrate %-ban még bőven le van maradva, ám nem véletlenül foglalta el már az 5. helyet az augusztus közepén. TTK értékeinek hála a legjobb fegyvereket is lepipálja, nagyobb távolságokon sem kell szégyenkeznie. Az elmúlt hetek frissítéseinek nagy nyertesévé vált, magabiztosan áll a dobogó legfelső fokán.

A TOP 10 – K/D érték – 2022.08.29. (0:00) adatok alapján:

Még céloznod sem nagyon kell – Ismét kötelező választás az ikonikus Warzone SMG

https://leet.hu/vga-kartyak/

×