Az előrendelők mindenki másnál hamarabb belecsaphatnak az átdolgozott játékba – a fejlesztők segítségével mutatjuk is hogyan!

A Naughty Dog Central bejelentette, hogy a mai nap folyamán már automatikusan elindulhat a The Last of Us várva várt remakejének letöltése – holott a világpremier csak a jövő héten lesz! A játék először Playstation 5-re jön ki (később PC-re is) – hivatalosan 2022. szeptember 2-án, viszont

az előrendelők egy héttel hamarabb, tehát MÁR MA elkezdhetik figyelni a letöltéseket!

Forrás: Naughty Dog Central

A kiadó közleményét a GameRant szúrta ki Twitteren, és azt is észrevette, hogy a játék a vártaknak megfelelően nagyjából 70 gigabyte-ot kér a tárhelyből, de telepítés után valószínűleg jóval nagyobb csomag lesz.

 

Ha nem akarod, hogy órák múlva visszanézve kellemetlen meglepetés érjen (mert pl. megtelt a winchester), jócskán szabadíts fel helyet a game-nek!

Bár sokan rácsodálkoztak, hogy miért kell egy alig tízéves játékot remake-elni, a fejlesztők – úgy fest – kitettek magukért. A bejelentéshez feldobtak a netre egy rövid összehasonlító videót is arról, hogy a The Last of Us: Part I hogy nézett ki PS4-en, és hogyan fog PS5-ön:

 

Szép-szép, NAGYON szép, de egyelőre csak találgatni lehet, hogy a rajongók beérik-e a kétségtelenül korszerűbb vizuális élménnyel. Mert remastered verzióhoz képest kissé zsebbe nyúlós, viszont

a korábban vártnál (27 ezerre taksáltuk) legalább egy ezressel olcsóbban tudjuk adni a Leet Shop-ban.

Nemrég megjelent hozzá egy hosszú trailer is, ami kellő erőszakossággal rúgja rád az ajtót, például egy jó komorra sikerült vallatási jelenetben:

 

Ja, és HBO-ra jön a sorozat is – itt mutattunk előzetest:

Breaking: Itt az HBO The Last of Us sorozatának első előzetese

 

×