Valószínűleg a legtöbb FIFA játékos találkozott már az úgynevezett „Kick-Off Glitch” jelenséggel.

Még mielőtt bárki elkezdene sárral dobálózni, tudom, hogy a PES szériát igazából már eFootballnak hívják, de megmondom őszintén, nehéz átállni és a címben jobban is néz ki a régi verzió megnevezése. Most, hogy ezt kitárgyaltuk, nézzük is, hogy mire gondolok!

Valószínűleg a legtöbb FIFA játékos találkozott már az úgynevezett „Kick-Off Glitch” jelenséggel. Játék közben, mikor gólt kapunk, vagy gólt szerzünk, a középkezdés után olyan, mintha nem tudnák a játékosaink, hogy merre is mozogjanak. Ennek hatására sokszor előfordul, hogy az ellenfél lényegében keresztülrohan a pályán és vagy még egy gólt rádob az előnyére, vagy szinte azonnal ki is egyenlíti a találatunkat.

Úgy tűnt, hogy a futballjátékok nem tudnak ezzel mit kezdeni, ugyanis az eFootballban is felütötte a fejét a hiba. A Konami mégis megemberelte magát és a 2023-as frissítés megjelenésére kiötlöttek egy tökéletes megoldást.

 

Ahogy a fenti videóban is látszik, a fejlesztők alakítottak a középkezdés utáni játékosmozgáson. Egészen pontosan egy középhátvédet bebetonoztak az üres terület kellős közepébe, ezzel megakadályozva a rést a védelem közepén.

Ez is mutatja, hogy némi energiabefektetéssel és akarattal szinte bármilyen kellemetlenség javítható, jó lenne, ha az EA Sports is példát venne a riválisról.

Ezt olvastad már?

Rettentően beindult az EA Sports, patika PL védő érkezik hamarosan

 

×