Évekkel azután, hogy megjelent, a Valve bejelentette, hogy VÉGRE átépíti az áruház mobil alkalmazását. Már nagyon ideje volt, hogy hozzányúljanak!

Miközben piacvezető értékesítője a PC-s játékoknak, a Steam egy fájdalmasan elhanyagolt és mára korszerűtlenné vált applikációval döcög a mobil platformokon. A felületet birtokló Valve kiadó most teljes ráncfelvarrást ígér:

az új változat Androidra és iOS-re is elkészül,

de amíg előbbi rendszerből bárki jelentkezhet a béta verzió tesztelésére, utóbbi csak 10.000 szerencsés kiválasztott számára biztosítja ugyanezt.

Forrás: androidayuda.com

Android béta ITT, jelentkezés az Apple testflight programba ITT.

Az eddig kiszivárgott információk szerint az app felhasználói böngészhetnek, trade-elhetnek és kódokat kaphatnak a Steam Guard funkcióhoz – írja a GameRant. Hozzáadnak egy QR-kódos bejelentkezési lehetőséget, valamint tovább fejlesztik a könyvtár-áttekintést és az értesítéseket.

Jó hír, hogy az új alkalmazásban több felhasználói fiókot is menedzselhetsz, egyetlen eszközről.

A Valve most a bétatesztelők visszajelzéseit gyűjti, közben pedig javaslatokat fogad mindazoktól a felhasználóktól, akik a végleges verzióra várnak. Várhatnak is, mert a megjelenésnek egyelőre nincs hivatalos dátuma.

 

Az első vélemények elégedetten állapítják meg, hogy a Steam ráncfelvarráson átesett alkalmazása egyrészt szép, másrészt sokat gyorsult a betöltés és a görgetés. Persze negatív kommentek is vannak; ők sokallják a válaszidőket és hiányolják az egyelőre nem működő chat funkciót. Jegyezzük meg: ezek nem túl nagy hibák, hiszen béta verzióról beszélünk, vagyis a kompatibilitást még nyilván pofozgatják.

Ez legyen a legnagyobb problémánk! Van ahol be is van tiltva:

Mit tennél? Egy országban blokkolták a Steamet, az Epic Games-t és csomó mást

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×