Az összes fegyvert letesztelték.

Júliusban egyre több helyről lehetett hallani, hogy a Rainbow Six Siege fegyverek visszarúgása jelentősen átalakulhat. Augusztus közepére már szinte biztosnak is tekinthettük ezt a tényt, melyet a múlt vasárnapi bejelentés teljes mértékben igazolt is. Kaptunk táblázatokat és leírásokat, ám az ilyen jellegű változásokat nem igazán lehet átérezni egy-egy érték leolvasásával. A tesztszerveres kipróbálás mindenkinek elérhető, ám sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel. Szerencsére Lungu egy friss videóval jelentkezett, melyben gyakorlatilag az összes érintett fegyvert kipróbálta.

Nézzük is, hogyan változtak a Rainbow Six Siege fegyverei!

 

Minden egyes fegyvert a Firing Range területén tesztelte Lungu, 10 méteres távolságból. Azokra a fegyverekre, melyekre megoldható volt, felszerelésre került egy Flash Hider és egy Vertical Grip is, hogy valósabb képet kaphassunk. Úgy ítélte meg az adatbányász, hogy ez a legjobb megoldás a konzisztens prezentálásra, ám örült volna egy magasabb célpontnak. A videó meglehetősen hosszú, ám az első YouTube hozzászólásban megtaláljuk az adott fegyverekhez tartozó timestampet, így pillanatok alatt a kedvenceinkhez ugorhatunk.

A frissítés várhatóan szeptember 6-án érkezik meg az éles szerverekre, ám az elmúlt két szezon folyamán előfordult pár napos csúszás. Remélhetőleg most nem kerül porszem a gépezetbe és minden az eredeti tervek szerint alakulhat majd. A visszarúgások mellett a kiegészítők és távcsövek felhozatala is átalakulhat, igazán izgalmas szezonnak nézhetünk elébe.

Hatalmas méretű lesz a Rainbow Six Siege legújabb frissítése – Nem ok nélkül

https://leet.hu/vga-kartyak/

×