Egyszer kell túlesni a letöltésen, utána máris jobb lesz minden.

A Rainbow Six Siege fejlesztői javában készülnek már az új szezonra. A vasárnapi bemutató után pár nappal meg is érkeztek tesztszerverre a Y7S3 fájljai. Igazán izgalmas időszak áll előttünk, hiszen a fegyverek visszarúgása jelentősen változni fog, ahogy az azokra szerelhető távcsövek és egyéb kiegészítők felhozatala sem lesz már a régi. Nem mehetünk el az új Operator, GRIM mellett sem, mely sokak szerint egy igazán OP gadgettel bővíti majd a játék repertoárját.

Úgy tűnik, hogy hatalmas lehet a Y7S3 frissítés mérete!

Hatalmas lesz, hogy kisebb lehessen….

Az elmúlt időszakban rengeteg kritika éri a különböző játékfejlesztőket, hogy hatalmas méretűre duzzadnak a címeik. Elég csak a Fortnite és Warzone kezdeti méreteire gondolnunk, szinte pillanatok alatt felemésztették az értékes SSD/HDD tárhelyeinket. Az Epic Games a saját motorjának ismeretei miatt közel ötödére csökkentette a népszerű BR cím igényét. Az Activision nem ilyen szinten, de szintén tudott faragni a Call of Duty játékok méretén.

Úgy tűnik, hogy ezúttal a Ubisoft mérnökein a sor. Lungu, a veterán R6 szerint a soron következő Rainbow Six frissítés bizony hatalmas lesz. Erre azért van szükség, hogy a fejlesztők körülbelül 12 gigabájttal csökkenthessék a játék méretét. Ezt a jelenlegi fájlformátum átalakításával érhetik el, úgy tűnik, hogy szeptember 6-án meg is lépik majd ezt. A jövőbeli frissítések mérete ennek megfelelően egyre kisebb lehet majd.

Ezt dörgöld anyád orra alá: okosabb leszel, ha játszol!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×