Valószínűleg bőven lesz erőszak és vér a Warzone 2-ben, legalábbis az alapján, hogy milyen korhatáros besorolást kapott a játék.

Azzal együtt, hogy a Warzone 2 megkapta a neki kijáró korhatáros besorolást, végre hivatalos említést kaptunk a régóta pletykált DMZ játékmódról is. Korábban ugyanis sok szivárogtató és bennfentes adott hírt arról, hogy a Modern Warfare 2 része lesz egy Escape from Tarkov-szerű játékmód, ami a DMZ nevet kapja. Ezt persze hivatalosan még nem erősítették meg, de a korhatáros besorolás igenis utal rá.

A Call of Duty Warzone 2.0 hivatalosan is megkapta az ESRB M korhatáros besorolást.

Az Entertainment Software Rating Board egy non-profit szervezet, ami számítógépes- és videójátékok, szórakoztató szoftverek korhatárait határozza meg. A Warzone 2.0 most megkapta az M besorolást, ami azt jelenti, hogy a játék csak 17 éves vagy annál idősebb játékosok számára ajánlott. A kategóriába tartozó címek erőszakot, vért, szexuális tartalmat és/vagy káromkodást tartalmazhatnak.

Ami az érdekes, hogy ennek összefoglalójában a sasszemű CoD rajongók észrevették a DMZ első hivatalos említését is.

 

Az ESRB a leírásban felsorolja a különböző játékmódokat is, külön megemlítve a battle royale-t, a plundert és a DMZ-t is. Ez az első alkalom, hogy a DMZ-t hivatalosan megemlítik. Érdekes módon a DMZ-t a Warzone 2.0 mellett említik, annak ellenére, hogy sokan arra számítanak, hogy a Modern Warfare 2 játékmódja lesz. Lehet, hogy a Warzone része lesz? Sajnos meg kell várnunk, hogy az Activision és az Infinity Ward választ adjon ezekre a kérdésekre.

A legfrissebb Battle Pass tartalmakat láttad már?

Ezekkel a skinekkel búcsúzik az utolsó Warzone Battle Pass

 

×