A fejlesztők ismertették a designerek munkáját.

Ahogy arra számítani lehetett, a Warzone és Vanguard fejlesztői ismertették kedd este az érkező Battle Pass felhozatalt, hogy garantáltan felkészülten vághassunk majd neki az új és egyben utolsó szezonnak. A felépítésében ezúttal sem várható nagy változás, a The Umbrella Academy együttműködésről pedig már korábban lerántották a leplet a Call of Duty marketingesei.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk az utolsó közös szezonban!

Battle Pass

  • Két feloldható fegyvert találunk a belépőben az EX1 Energy Rifle és az RA 225 képében
  • 25 ingyenes tárgy várja azokat a játékosokat, akik nem kívánják megvásárolni a belépőt
  • A Battle Pass Bundle (2400 CP) megvásárlásával ezúttal is letudhatjuk előre az első 25 szintet, miközben egy exkluzív skinnel is bővül a virtuális raktárunk
  • A befizetett 1000 COD pontból 1300-at farmolhatunk ki a Pass teljesítésével

Battle Pass Bundle exkluzív skin:

A Battle Pass tartalmak között találunk Operator skineket és fegyver Blueprinteket is:

The Umbrella Academy

Ahogy azt már a roadmapban láthattuk, ezúttal sem ússzuk meg kollaboráció nélkül. A fejlesztők választás a népszerű The Umbrella Acadamy sorozatra esett. Az időutazó Hazel és Cha-Cha párosának képében limitált ideig megszerezhető csomagot vehetnek majd meg a játékosok. A skineket egészen szeptember 30-áig szerepeltetik a Store-ban a fejlesztők, így sietni nem kell. A Warzone frissítését szerda este 18:00 órára várhatja a közösség, a Vanguard csomag már megérkezett a játékosok eszközeire.

Forrás: COD BLOG

Üzenetet kaptál a Rendőrségtől? – Vigyázz, és NE kattints semmire benne!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×