Egyre több jel utal erre a fájlokban.

2022 szeptembere több szempontból is izgalmas lehet a Fortnite játékosok számára. Egyrészt ekkor startol a Chapter 3 negyedik szezonja, másrészt egy jeles alkalmat is ünnepelhetünk. Ez pedig nem más, mint a battle royale rész ötödik évfordulója, melyet úgy néz ki, hogy az Epic Games is komolyan vesz. Az elmúlt hónapokban felmerült a pletyka, hogy ismét egy Marvel szezonnal gazdagodhatunk, ám az utóbbi hetek egy teljesen más irányzatot vetítenek elő.

Nosztalgiautazásra vinne minket a fejlesztői gárda?

 

Ha kicsit is otthonosan mozgunk a Fortnite leakek forgatagában, akkor bizony kijelenthetjük, hogy a leakerek semmit nem írnak ki véletlenül. Ezúttal HYPEX jelentkezett egy meglehetősen sejtelmes üzenettel. Úgy tűnik, hogy az ő forrásai is azt erősítik, hogy a követkető szezon teljes mértékben egy visszautalás lesz a játék eddigi öt évére. Ez bizonyára a pályán és a Battle Pass felhozatalban is meglátszódik majd, nem kérdéses.

Remélhetőleg a klasszikus, mára már-már ikonikussá vált Fortnite tárgyak egy része is visszatérhet majd a szigetre.  Rengeteg közösségkedvencet lehetne felsorolni, kezdve a régi fegyverekkel, vagy épp a csapdákkal. Az Epic Games több régi tárgyat is átalakított valamilyen formában az utóbbi két frissítésben, így minden esély meg is van a fenti lehetőségre. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a halloweeni időszak is a következő szezonra esik, így igazán ütős élményben lehet részünk.

Eladta a rigjeit a Bitcoin-bányászcég, hogy tudja fizetni a tartozásait

https://leet.hu/vga-kartyak/

×