Lungu kiszivárogtatta az Operator kinézeteket.

A Rainbow Six Siege közösség a napokban meglehetősen aktív. Nem véletlenül, hiszen a vasárnapi bejelentés után egyre több információt tudhatunk meg a Y7S3-as szezonnal kapcsolatban. Tegnap megismerhettük, hogy milyen formában működik majd a Y7S4 Battle Pass, ma pedig a Season 3-as skinekre vethetünk egy-egy pillantást. Ebben a szezonban még a klasszikus módon oldhatjuk fel az Operatorok kinézeteit, így a fejlesztők által kialakított sorrendet kell követni.

Nézzük is a hamarosan megérkező, 11 Operator skint!

A képeket ezúttal is Lungunak köszönhetjük. Remélhetőleg napokon belül a fegyverskinek is felbukkanhatnak, hiszen az talán még több felhasználót érdekelhet, mint az Operator kinézetek. A közösség vegyes fogadtatásban részesítette a friss kozmetikai tárgyakat, erősen megosztó munkát végzett a Ubisoft designer csapata. A legtöbbeknek a friss Ela kinézet jött be a legjobban, hiszen jól működhet majd az Elite headgearrel.

A Battle Pass, csakúgy, mint maga a Y7S3 szezon szeptember 6-án startol majd el. Az elmúlt szezonok során azonban mindig volt csúszás, így nem kőbe vésett időpontról beszélünk. Ha valamelyik ismerősünket meg szeretnénk lepni a belépővel, akkor arra is lehetőségünk lesz majd, amit megérkezik éles szerverre is a friss változat. A konkrét skinek mellett természetesen Packokra, Renown Boosterekre és R6 creditekre is számíthatunk majd.

Tényleg úgy “lopták”? – Így alakul át a R6S Battle Pass az utolsó szezonban

https://leet.hu/vga-kartyak/

×