A Resident Evil 2 magyar szinkronja után a SzinkronSarok ismét új projektbe kezd, és a God of War rajongói szinkronját készítik el.

Korábban mi is beszámoltunk róla, sőt interjút is készítettünk a SzinkronSarok csapatával a Resident Evil 2 Remake kapcsán. A horrorhoz azóta elkészült a teljes szinkron, ami ingyenesen letölthető. A csapat közben úgy döntött, hogy legközelebb a 2018-as nagy sikerű God of War magyar szinkronját készíti el, természetesen ismét ingyen, a PC-s változathoz. Ehhez ízelítőt is közzétettek.

Hallgass bele most 6 percben a God of War magyar szinkronjába.

 

Természetesen a projekt még csak most indult, így nagyon sok rajongói segítség kell ahhoz, hogy létrejöjjön. A csapat egyébként rajongói projekttől függetlenül profi stábbal, profi stúdióban és profi színészekkel dolgozik, így szükség van a támogatásra.

„Fontos, hogy a szinkron csak akkor tud létrejönni, ha a gyűjtés hozzá sikeresen zárul és elérjük az elegendő támogatást a projekthez” – írta a csapat a videó alatt.

Támogatni PayPalon és Patreonon tudjátok a szinkront.

A csapat kijelenti, hogy konzolokon sajnos nem megoldható a rajongói mod megfelelő beültetése, így a szinkron csak PC-n lesz elérhető, ha elkészül. Mivel ez egy rajongói mod, így a kiadónak joga van bármikor törölni a projektet.

Ezt láttad már?

Megjelent a Resident Evil 2 Remake magyar szinkronja – Itt töltheted le ingyen

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×