Hétfő reggeltől bárki számára ingyenesen elérhető a Resident Evil 2 Remake magyar szinkronja, hogy aztán magyarul játszhassa ki bárki a játékot.

Korábban már írtunk nektek a Resident Evil 2 Remake magyar szinkronjáról, sőt egy teljes interjút is elolvashattatok a SzinkronSarok egyik vezető tagjával. A szinkron egyébként egy teljes éve készül, a SzinkronSarok csapata pedig a mai napig nagyon sok munkát ölt bele, hogy a lehető legprofibb körülmények között készüljön el. Profi stúdióban, profi stábbal és profi színészekkel dolgoztak,

mint Moser Károly, Törtei Tünde, Varga Rókus, Ősi Ildikó és sokan mások.

Ez ugyanakkor még mindig egy rajongói mod, amely bárki által teljesen ingyen letölthető.

„A célunk az, hogy bebizonyítsuk a magyar szinkron lehet teljesen jól működő a videojátékokban is, ha elég szívvel és odaadással csinálja az ember. Nyilván egy ilyet csak magunk nem tudnánk elérni, éppen ezért nagyon fontos az emberek támogatása, akik bízva bennünk elérhetővé teszik, hogy ki tudjuk fizetni a szükséges eszközöket és színészeket. Éppen ezért, ha tetszik a munkánk vagy támogatni szeretnétek, hogy több ilyen készülhessen, Paypalon bármikor megtehetitek, hogy újabb játékokat vehessünk elő. Viszont fontos nekünk az emberek véleménye, így ha bármi kritika, megjegyezni való van a munkánkkal kapcsolatban, azokat örömmel vesszük, ha megírjátok nekünk emailen, facebookon vagy discordon” – írja a SzinkronSarok.

Egy kis ízelítő a szereplőkből:

 

A szinkron tehát már ingyenesen letölthető www.magyaritasok.hu oldalon.

Ezt láttad már?

Hallgasd meg magyar szinkronnal a Resident Evil 2-t – Interjú a készítőkkel

 

×