Három együttműködést is megszellőztettek a leakerek.

Vasárnap érkeztek meg az utolsó Dragon Ball küldetések a játékba, ám úgy tűnik, hogy az Epic Games nem ragadna le egyetlen franchise-nál. Az elmúlt hónapokban két kollaborációt is megjósoltak előre a leakerek az egyik Unreal Engine 5 bemutatónak köszönhetően. Előre lehetett tudni Darth Vader és Indiana Jones érkezését, melyek a Season 3 Battle Pass-ban kaptak helyet. További mappákat is láthattunk a bizonyos videóban, az egyik a Family Guy, míg a másik a Doom nevet viselte.

Úgy tűnik, hogy a héten már Doom Slayer is megérkezhet a játékba!

 

HYPEX forrása, MidaRado eddig nem igazán tévedett. Az elmúlt időszak együttműködéseit rendre helyesen megszellőztette, a minap pedig további három kollaborációt nevezett meg. Ezek közül a Doom lehet a legérdekesebb, éppen a fentebb említett korábbi szivárogtatás miatt. A Doom 64 pár napig még ingyenes az Epic Games boltjában, így nem is lehetne tökéletesebb alkalom egy Doom Slayer skin kiadására. Bőven vannak még titkosított fájlok a játékban, extra frissítés nélkül is megérkezhet az ikonikus hős az Item Shopba.

MidaRado másik két megnevezett együttműködése a Family Guy és A Gyűrűk Ura univerzumait érinti. Míg előbbit többször is hírbe hozták a játékkal, az utóbbira eddig meglehetősen kevesen tippeltek volna, ám ne feledjük, hogy hamarosan elstartol Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi nevet viselő, rekordmagas összegből készült sorozat. Úgy tűnik, hogy az Epic egy pillanatra sem képes megállni.

Így szerezheted meg teljesen ingyen a legmenőbb Fortnite x Dragon Ball glidert

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×