Az Epig Games Store eheti ajándékáról sem érdemes lemaradni.

Az Epic Games az elmúlt hét folyamán egészen nyálcsorgató ajándékot adott, amit egészen a mai napig, azaz augusztus 18. csütörtökig lehetett bezsebelni. Ahogyan pedig ilyenkor lenni szokott, egy újabb ingyenes, de értékes ajándék váltotta a poszt-apokaliptikus foodtruck versengést.

A váltás azonban egészen éles lesz, ugyanis az Epic egyik ajcsiját az egyik legegyedibb battle royale játékban fogjuk tudni hasznosítani, ami az elmúlt időszakban megjelent, egészen konkrétan a Rumbleverse-ben. Még mielőtt heves fejrázások közepette leesnél a helyedről hadd vázoljam gyorsan a játék lényegét, mert tényleg jó cuccról van szó!

Az összecsapásokat 40 egyedi pankrátorral bonyolítják, akik lőfegyverek híján az öklükkel és a lábukkal, illetve megannyi menő mozdulattal próbálják kikáózni egymást. Bújócskázni, campelni ebben a játékban nincs értelme, így jellemzően frontálisan püfölhetjük bucira a másikat. A meccsek így kifejezetten pörgősek, na meg elég viccesek is, köszönhetően a pályán felszedhető speciális mozdulatoknak.

Az Epic most ehhez a játékhoz az elég menő szajrét, azaz a Boom Boxer Content Packot, amiben egy csomó értékes játékbeli extrát találunk:

  • Boxing fejes
  • Boxing kesztyű
  • Boxing felső
  • Boxing nadrág
  • Boxing cipő
  • Egy exkluzív kártya háttér és keret
  • 120 percnyi Fame booster

Ez pedig nemcsak az újoncoknak jöhet ám jól, hanem a harcedzett veteránoknak is. A beváltása erősen ajánlott is, ugyanis tényleg nagyon szórakoztató játék a Rumbleverse, abszolút megérdemli a figyelmet, ráadásul teljesen ingyenes is. Az ajándékot augusztus 18-tól egy héten keresztül, egészen augusztus 25-ig lehet bezsákolni az Epic Games Store felületén.

De ezen felül is kapunk ám valamit, nem is akármit!

 

Az Epic Games Store másik ajándéka ugyanis nem más, mint a legendás Doom 64, ami eredetileg a Doom Nintendo 64-re szánt teljesen új kiadása, epizódja volt. A játék 1997-ben jelent meg, és ugyan akadtak nem hivatalos átiratai, egészen 2020-ig kellett várni egy hivatalos modern portig.

Na és ezt már láttad?

Rémálmaid lesznek! – Így még tuti nem láttad a kedvenc rajzfilmed karaktereit

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×