Nem lesz nehéz dolgunk.

Kedden megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, mely elstartoltatta a régóta várt Dragon Ball kollaborációt. Az Item Shopot ellepték az animével kapcsolatos tárgyak, illetve kapott egy dedikált fület is az együttműködés. Ezen egy mini Battle Pass-szerű rendszerrel találkozunk, mely több ajándékkal is kecsegtet számunkra, ha megfelelő mennyiségű Power Up-ot farmolunk a küldetésekből. A legértékesebb, ingyenes ajándékhoz azonban máshogyan vezet az út.

Nézzük is, milyen módon szerezhetjük meg a Shenron Glidert!

A sárkányos Glider megszerzése sem nehezebb, mint a többi kozmetikai tárgyé, ám más feltételekkel találjuk szembe magunkat. Az Epic Games hét részre osztotta fel a Dragon Ball küldetéseket. Korábban azt hitték a leakerek, hogy hét heti adagot jelent ez, ám nem így lett végül. Továbbra sem véletlen ez a szám, hiszen minden egyes ilyen küldetéskategória 3 feladatának teljesítéséért kapunk egy-egy „Dragon Ballt”. 

Naponta érkezik egy-egy új kategória, így hétvégére már mind a hét szekció kihívásai elérhetőek lesznek majd. Ha mind a hét Dragon Ballt sikerül összegyűjtenünk, akkor kapjuk meg a fenti képen szereplő, Shenron glidert. Nincs összefüggésbe tehát a mini Pass kimaxolásával, csakis a feloldott Dragon Ballok számával. A küldetések nem mondhatóak különösen nehéznek, ha naponta sikerült rászánnunk egy fél órát, akkor már a hétvégére végezhetünk velük. Dél körül érkeznek az újabb kategóriák minden egyes nap, ám természetesen később, akár egyben is letudhatjuk az egész eventet, hiszen nem tűnnek el. Az event várhatóan két hét múlva ér véget, addig kell végeznünk a missziókkal.

Rémálmaid lesznek! – Így még tuti nem láttad a kedvenc rajzfilmed karaktereit

×