Este érkezik a FIFA 23 Pre-Season esemény, ami lehetőséget ad arra, hogy előkészítsük a következő FIFA-ciklusra a menetelésünket.

Este érkezik a FIFA 23 Pre-Season esemény, ami lehetőséget ad arra, hogy előkészítsük a következő FIFA-ciklusra a menetelésünket. Persze mindenki indulhat nulláról, de a Pre-Season pont abban segít, hogy ez ne 100%-osan így történjen.

Coin boostok, EXP boostok, mezek, vagy akár csomagok is várhatnak minket a FIFA 23 megjelenésekor, ezt pedig csak az határozza meg, hogy mennyi energiát vagyunk hajlandók beleölni az este érkező eseménybe.

Ám szerencsére azokat sem hagyja cserben az EA Sports, akik még a FIFA 22-re koncentrálnának. Jönnek új játékos SBC-k, méghozzá a leakek szerint az első egy hatalmas durranás is lehet.

Érkezhet egy Manchester United kontra Liverpool Showdown SBC.

 

A középpontban két új igazolás feszül egymásnak, Eriksen, illetve Darwin Núnez.

Előbbinek a FUT Fantasy kártyáját nagyon szerette a közösség, már csak azért is, mert sokan egy hiba miatt ingyen megkapták. Núnez pedig a TOTS alatt robbant be csak igazán a FIFA-köztudatba, ő volt az a csatár, akinek szinte tökéletes fizikális statjai és 5 csillagos trükkjei voltak. A lapjának megjelenésekor milliós tételeket kellett fizetni érte.

Most mindkettő Showdown formában tér vissza, vagyis potenciálisan még fejlődhetnek is az új lapok. A rendszer marad a régi, döntetlen esetén mindkét lap fejlődik 1 szintet, viszont ha valamelyik oldal nyer, akkor az ahhoz tartozó kártya 2 szintet lép, a másik pedig marad abban a formában, amiben megjelent.

Ezt olvastad már?

Pénteken érkezik a hivatalos FIFA 23 Pre-Season

 

×