Az elmúlt években trenddé vált, hogy az EA Sports előszezont rendez az aktuális FIFA-ciklusban.

Az elmúlt években trenddé vált, hogy az EA Sports előszezont rendez az aktuális FIFA-ciklusban. Ez azt jelenti, hogy például most a FIFA 22-ben lehetőséget kapunk olyan Objective-ek és SBC-k teljesítésére, amik ugyan adnak majd valamit a mostani játékba is, de a felhasználónkat ellátják pár FIFA 23-as tartalommal is.

Mivel jó eséllyel ugyan azzal a felhasználóval fogunk a FIFA 23-ban is játszani, így az új „szezont” értékes jutalmakkal együtt kezdhetjük meg, a rendszer ugyanis emlékezni fog arra, hogy mi miket teljesítettünk a korábbi játék Pre-Season eseménye során.

Pre-Season confirmed to start on Friday from FIFA

Azt nem tudni, hogy mit keresnek a TOTS, Flashback, illetve a Showdown lapok képei a hivatalos töltőképernyőn, de annyi bizonyos, hogy ilyen prémium kártyákat nem fogunk tudni átmenteni a következő FIFA játékba.

Ahogy egyébként arra sem érdemes számítani, hogy kiemelkedő csomagokat kapunk a FIFA 23 indulásakor, a fejlesztők semmiképpen sem fognak a nyakunkba zúdítani 100k-s pakkokat. A kanadaiak legfőbb bevételi forrása mindig az új FIFA játékok megjelenése utáni egy-két hónap, elvégre akkor mindenki a legjobb lapokat akarja megszerezni, hogy a metával lépést tudjon tartani.

Esélyünk lesz jókat nyitni, de mindezt hatalmas szerencsével, Premium Gold csomagokból kell összehozzuk.

Ezt olvastad már?

Számos új FIFA Hero neve bukkant fel egy kiszivárgott listán

 

×