Már pörög a FIFA 23 bétatesztje, így a szerencsés felhasználók folyamatosan terjesztik az infókat a játékról.

Már pörög a FIFA 23 bétatesztje, így a szerencsés felhasználók folyamatosan terjesztik az infókat a játékról. Valamilyen szinten megkötötte a kezüket az EA Sports, de ami szomorú, hogy nagyon sok negatív visszajelzésről hallani.

Többen úgy vélik, hogy érdemesebb inkább kiélvezni a FIFA 22 adta lehetőségeket, amíg még lehet. A híres tartalomgyártó RunTheFutMarket Nick is így vélekedik egyébként az új verzióról, amit hétvégén tesztelhetett.

Persze mindent meg tudnak majd oldani az évközi frissítések, így ettől nem nagyon kell még tartani, ahogy valószínűleg az is közrejátszik a negatív véleményezések kapcsán, hogy egy teljesen új rendszert kapunk majd, ezt pedig mindenkinek szoknia kell. Először mindig a régi lesz a „jobb”, ez nem kétséges.

Ha pedig a legendás játékosok miatt vesszük meg az új Fifát, akkor pedig bőven lesz minek örülni, ugyanis egy legendás névsor szivárgott ki a napokban.

 

Donk összegyűjtötte azoknak a Heroknak a listáját, akik felbukkantak a FIFA 23 demójának adatbázisában. Azt tudtuk korábban, hogy a néhai Iconok, Nakata és Okocha Heroként térnek vissza, viszont most olyan nevekkel is találkozhatunk, mint Diego Simeone, Peter Crouch, vagy éppen Dirk Kuyt.

Bőven megdobja tehát az EA Sports a hősök kategóriáját, reméljük ez azt is jelenti majd, hogy elérhetőbbek lesznek, mint a FIFA 22 megjelenésekor.

Ezt olvastad már?

Elszúrta az EA Sports! – Vannak akik 1 dollárért vettek FIFA 23-at

 

×