Már nagyban pörög a FIFA 23 előrendelői akciója.

Már nagyban pörög a FIFA 23 előrendelői akciója. Nagy a tét, ugyanis az EA Sports több ajándék játékbeli tartalmat az előrendelői státuszhoz köt, így ha a legjobb lapokkal akarunk játszani, bizony a pénztárcánk mélyére kell néznünk.

Kivéve persze, ha egy szerencsés elithez tartozunk.

Mint köztudott, a FIFA 23 esetében már a PC-s verzió is következő generációs lesz, így a cross-play ernyő alá fog kerülni az a platform is. Az Epic Games ennek nagyon örül, ugyanis ennek köszönhetően az Epic Store-ban is megvásárolható a híres sportjáték.

Epic Games will honour all pre-purchases of FIFA 23 at ₹5 or 0.063USD from FIFA

 

Történt viszont egy „kisebb” malőr az indiai Epic Store-ban. Valaki elütötte a számokat és ₹5-ért (indiai rúpia) lett listázva az Ultimate Edition. Nos, az indiai pénznem nem túl erős, így dollárba átszámolva ez körülbelül 6 centnek felel meg. Mi tehát olyan 25 forintért vásárolhattuk volna meg az EA legújabb játékának előrendelését.

Sajnos az inkorrekt ár csak egy óráig volt éles az indiai Epic Games felületén, így mire komolyabban elterjedt a híre a hibának, már javították is addigra. Persze, aki elég gyors volt, egy VPN segítségével pillanatok alatt beszerezhette szinte ingyen az új Fifát.

Ezt olvastad már?

Íme minden probléma a legújabb Icon Moments kirakósokkal

 

×