A Ring of Pain a fantasy kártyapartik hangulatát idézi: kísérteties rejtvények, hátborzongató versek, meg-megmozduló karakterek hozzák rád a frászt.

Sötét hidegben éhes szörnyek,
nyirkos arénák, cseles lények.
Törjön rád a frász és kín,
csak egy rossz döntés és vár a sír.

A klasszikus fantázia- és szerepjátékok verselős hidegrázása vár a Ring of Pain világában, amit teljesen ingyen átélhetsz, jövő héttől, az Epic Store jóvoltából. A stúdió tartja magát ígéretéhez és az év végéig hetente ontja magából a kihagyhatatlan indie játékokat. Töltsd és vidd – örökre, ezúttal ezt az összetett horror fantasy-t:

 

A Ring of Pain gyakorlatilag vég nélküli lehetőségeket tartogat: fejleszd a karaktered több mint 300 tárgy felvételével, amit 15 különböző slot-ban tárolhatsz! Fejtsd meg az eléd kerülő félszáz szörny versbe szedett rejtvényeit és élvezd a nyers, horrorisztikus művészi megjelenítést!

Forrás: Epic Games

Tompítsd a nyomasztást egy helyes békabarát felvételével, de közben ésszel bízz meg a történetben rád váró, nyájas lényekben, mert egy részük a vesztedet akarja. A játékot szólóban nyomhatod, kétféle nehézségi fokban, és bár kártyajáték, csak erős idegzettel ajánlott.

Forrás: Epic Games

A Ring of Pain jövő csütörtökön, augusztus 25-én 17 órakor válik ingyenessé az Epic Store-ban, és egy teljes hétig díjmentesen tölthető lesz.

Addig vidd a Rumbleverse-t és a Doom 64-et:

Akciófigyelő | A héten duplán megéri az Epic Games Store-ba látogatni

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×