Folytatja a februári hagyományokat az Epic Games.

Az Epic Games a péntek hajnali rotációban ismételten különleges skinnel bővítette a Fortnite Item Shopját. Gyakorlatilag egy outfit csomagba rejtett szintlépéseket kapunk, hiszen minden héten érkezik a szigetre több “Level Up Token” is, melyekkel feloldhatjuk a skin stílusait, miközben értékes szinteket is léphetünk a Battle Pass-ban. Azoknak a felhasználóknak, akiknek valamiért nincs sok idejük játszani, de kimaxolnák a belépőt, kiváló lehetőséget biztosít a Phantasm’s Level Up Quest Pack.

Miért is érheti meg megvenni?

 

A skin 1200 V-bucks-ba kerül, tehát nem feltétlenül kell rá valódi pénzt költenünk, Save The World farmolásból is kitermelhetjük az árát. Ez sem hangzik rosszul, ám a hozzá járó feladatok teszik igazán ellenálhatatlan ajánlattá. A fejlesztők 4 heti küldetéscsomagot adnak az outfit mellé, ezekkel oldhatjuk fel az extra stílusokat, a Back Blinget és csákányt. A küldetéscsomagok pedig egyenként egy teljes szintlépést biztosítanak a játékosok számára.

Az Item Shopban megvásárolható, egyszeri extra 25 szint 1850 V-bucks-ba kerül, míg jelen esetben 1200 V-bucks-ért kapunk egy sokak számára tetsző outfitet, egy csákányt, egy extra stílust, egy wrapet és 28 ajándék szintet. A tokeneket nemes egyszerűséggel csak fel kell vennünk, akár Team Rumble módban is megtehetjük ezt, így attól sem kell félnünk, hogy idő előtt megölne valaki minket.

Akciófigyelő | A héten duplán megéri az Epic Games Store-ba látogatni

×