Egy ismert és megbízható bennfentes szerint hamarosan egy igen összetett Dűne játékot kaphatunk.

A közelmúltban egy ismert bennfentes és szivárogtató, The Snitch nagy figyelmet kapott, miután egy szivárgás végül igaznak bizonyult. Nemrég Snitch Twitter oldalán megjelent az Alone in the Dark reboot híre, még mielőtt hivatalosan is bejelentették. Most pedig úgy tűnik, hogy

egy érkező Dűne játékról rántotta le a leplet, még idő előtt.

A bennfentes twitter bejegyzése szerint a Funcom hamarosan bejelentheti új, nyílt világú túlélő játékát. A Funcom korábban a Conan Exiles-ről volt például ismert, akik elvileg most egy Dűne játékon dolgoznak. Ha minden igaz, Unreal Engine 5-ön fejlesztik, stílusában pedig hasonló lesz, mint a Conan.

Az év elején felbukkant néhány concept art kép, de a fejlesztő hallgatott. Most viszont úgy tűnik, hamarosan kiderülhet minden hivatalosan is.

 

Snitch a Twitteren egy képet is közzétett, de az csak a tavalyi Dűne film hivatalos poszterének kivágott és átfordított változata. A Funcom kiadó valószínűleg a Gamescom 2022 rendezvényen fog további részleteket elárulni a játékról. Az esemény augusztus 24. és augusztus 28. között lesz.

A Funcom egyébként 2019-ben kapta meg The Dűne franchise jogait, majd a Legendary Studios-szal közösen megállapodott abban, hogy a Dűne alapján fejlesztenek videojátékokat. Eszerint legalább három PC-s/konzolos játék jelenik majd meg.

Az utóbbi időben megnőtt az érdeklődés a Dűne univerzum iránt, a második részt már forgatják, ezért is jött annyi világsztár Magyarországra.

Ezt láttad már?

Mi történik? – Az Android felhasználók rekordszámban váltanak iPhone-ra

 

×