Múlt héten elindult a FIFA 23 zárt bétaidőszaka.

Múlt héten elindult a FIFA 23 zárt bétaidőszaka. Ez azt jelenti, hogy néhány szerencsés játékos már most tesztelheti a játék alapmechanikáit, bizonyos játékmódokban. Utóbbi megjegyzés azért fontos, mert az új Ultimate Teambe még senki sem láthatott bele, csupán csak Kick-Off, valamint a barátságos lehetőségek állnak a tesztelők rendelkezésére.

Azoknak a tesztelők rendelkezésére, akik közel sincsenek megelégedve azzal, amit kézhez kaptak. A Hypermotion 2.0 temérdek új, na meg jó lehetőséggel kecsegtetett, ám most úgy tűnik, hogy a gyakorlatban még nem hozza azt, mint amit sokan elvárnának tőle.

Az új animációk teljesen összezavarják a játékot, bizonyos esetekben a játékosok „szétesnek” a gyepen, vagy össze-vissza pattognak.

 

A fenti videó egy tökéletes példája annak, amiről éppen szó van.

Jól látszik, hogy a FIFA 23-ról van szó, a visszajátszás során ugyanis látszik egy kis információs ablak, ami egy újítása a következő verziónak. Ez az ablak különféle érdekes infóval látja el a felhasználókat, ezzel is új szintre emelve a játékélményt.

Ami persze papíron jól hangzik, de amíg a lövést a kapus úgy próbálja hárítani, hogy kiugrik a nézők közé, s közbe egy bizonyos gömbpózba merevedik, addig nem nagyon van miről beszélnünk.

Az extrák tehát a helyükön vannak, viszont megint komoly alapjátékbeli gondokkal küzd a játék. Persze ez még csak a béta, de a legtöbb tesztelő arra kéri most a közösséget, hogy jól gondolják végig, elő akarják-e rendelni ezt a félkész anyagot.

Ezt olvastad már?

Elhibázott ziccer, viszont ez a FIFA SBC tényleg megéri az árát

 

https://leet.hu/california-access/

×