A 99-es szavazáson két játékost is a csúcsra voksoltak a FIFA 22 játékosok, így Varane és Dembélé is megkapta a kiemelt bánásmódot.

A 99-es szavazáson két játékost is a csúcsra voksoltak a FIFA 22 játékosok, így Varane és Dembélé is megkapta a kiemelt bánásmódot. Mindkettő új kártyát kapott, aminek az összértéke 99-es, ráadásul nem a csomagokba dugták el a fejlesztők őket, hanem garantált SBC-t kaptak, amit még több héten keresztül teljesíthetünk.

Utóbbi a Barcelona támadója, így RW pozícióba érkezett, méghozzá Unique, vagyis speciális testtípussal. Ez azért fontos, mert bizonyos esetekben a játékosok máshogy működnek a testtípusok miatt, Dembélé viszont az egyik legspeciálisabb helyzetbe került így. Sokszor a Unique testtípusok csak úgy átslisszolnak a többi játékos között, ugyanis a játék sokszor nem tudja helyén kezelni a testfelépítéseket. Többek között Mbappé is azért ilyen őrülten erős és nehezen levédekezhető.

Persze mivel prémium lapról van szó, Dembéléért is le kell tennünk vagy 1,6 millió Coint az asztalra, ha nulláról szeretnénk teljesíteni az összes SBC-t. Ha nem, akkor persze a különféle fodderek csökkenthetnek a kártya árán. A játék ezen szakaszában szignifikánsan…

 

Ugyan sokan az alvós gólörömét várták dinamikus képnek, azért ezen a kihagyott zicceren felül a francia kártyája egyértelműen az egyik legjobbja a játéknak.

Ott van Neymar Jr. új 98-as kártyája, ami ráadásul még filmillióval drágább is, nos szerintem a brazil nem tud olyan teljesítményt nyújtani a pályán, mint a szóban forgó Dembélé.

Így ha tanácsot kell adnom,  mindenképpen a Barca támadóját ajánlom elsőképp, s ha marad fodder és Coin, utána Neymar is becsatlakozhat a keretbe…

Ezt olvastad már?

Újra kell tanulnunk az Icon, illetve Hero lapok működését a FIFA 23-tól

https://leet.hu/california-access/

×