Ez a mókus lehet egy cuki fotózni való makkgyűjtögető, vagy ő lehet a környék legkeményebb gengsztere is.

Az elmúlt pár évben egyre nagyobb divatja lett az elborult állatos játékoknak, a Goat Simulator hatalmas sikerén felbuzdulva legalábbis egyre-másra kezdtek megjelenni az ahhoz hasonló állatságok.

Volt itt már minden: deréktájt összenőtt kutyák a Phogs!-ban, hihetetlenül bizarr emberevő cápák a Maneaterben, de találkozhattunk egy roppant idegesítő gúnárral is az Untitled Goose Game-ben, csak hogy a legnagyobbakat említsem. Most pedig egy újabb remekművel bővül ez az impozáns lista.

Előbb Twitteren kezdett terjedni egy játékmenet videó egy olyan Unreal Engine 5-ben készülő csodáról, aminek főszereplője egy cuki kis mókus. Össze-vissza ugrabugrálhatunk, barátkozhatunk az emberekkel, ha viszont ez unalmas lenne, akkor fegyvereket is lophatunk, hogy azzal ijesztgessük a humán lakosságot.

Mint kiderült, a Squirrel with a Gun tényleg egy valódi játék, amit a Steamen is megtalálhatunk. A fejlesztésért Daniel DeEntremont a felelős, aki a Kotakunak elmondta, hogy egy nyílt világú mókus kaland lesz, ami a felfedezésről és a lövöldözésről fog leginkább szólni. Ez alapján pedig egy Goat Simulator-féle játék képe körvonalazódhat sokak szeme előtt. A különbség, a főszereplők faján túl, hogy a mókussal eldönthetjük, hogy segítünk-e a kétlábúaknak, vagy inkább rájuk hozzuk a frászt.

Megjelenési dátumot még nem ismerünk, de mivel egy egyszemélyes projektről van szó, ami egy pár hónapos motorral készül, valószínűleg még sokat kell rá várnunk.

Na és az új Bionicle-játékról hallottál már?

Gyerekkori álom, meseszép köntösben – Ingyenes, Unreal Engine 5-ös Bionicle játék érkezik

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×