Úgy tűnik, hogy teljesen ingyenesen játszhatunk majd vele.

A Bionicle LEGO szettek és a hozzájuk kapcsolódó tartalmak a 2000-es évek elején, közepén élték virágkorukat. A sima, összerakható figurákon kívül könyvek, játékok, TV sorozatok és filmek is színesítettek a repertoárt. A gyorsan jött népszerűség azonban gyorsan el is illant, 2009 második felében abba is hagyták a játékok gyártását, valószínűleg a romló eladások miatt. 2010-ben a Hero Factory váltotta fel, amely 2014-ig volt a boltok polcain. 2015-től a LEGO ismét forgalmazza a Bionicle játékokat és médiát, ám a siker közel sem akkora, mint annak idején.

A Team Kahoni csapata ez ellen szeretne tenni valamit. A hardcore Bionicle rajongokból álló csapat évek óta dolgozik a Masks of Power címet viselő, nem hivatalos játékon. Alapvetően Unreal Engine 4 motorra kezdték el fejleszteni, ám úgy tűnik, hogy az 5-ös verzión folytatják tovább a munkát. Az eredeti, 2001-es Bionicle sztori vonalát szeretnék továbbgördíteni, ráadásul teljesen open world keretek között.

Fel is töltöttek pár percnyi gameplay-t a meseszép játékról!

 

Már a videón keresztül is átjön, hogy a grafikával biztosan nem lesz gond, a csapat lelkesedését figyelembe véve pedig a körítés miatt sem kell majd aggódnunk. Mivel a LEGO cégtől független, non-profit címről beszélhetünk, ezért a végleges kiadás is teljesen ingyenesen játszható lesz majd. Addig sem kell unatkoznunk, hiszen egy korábbi, „Legacy” névre hallgató változatot már most is letölthetünk a játék hivatalos weboldaláról. Ide kattintva érhetjük el a letöltési szekciót, ahol a Windows-os változat mellett Linuxos és Mac csomagokat is találhatunk.

Forrás: GamingBible

Elképesztő! – Ez nem a valóság, hanem egy Unreal Engine 5-ben készült animáció

×