A Warner Bros. Pictures végre bejelentette, hogy valóban készül nagy sikerű Joker folytatása, ráadásul már a megjelenési dátum is megvan.

Jól tudjuk, hogy sokakra nagy hatással volt az Oscar-díjas Joaquin Phoenix által megformált Joker. Régóta pletykálják, hogy a filmnek készül a folytatása, azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy mikor. Miután a rendező Todd Phillips és Scott Silver közösen megírták a forgatókönyvet, idén decemberben elkezdődik a forgatás is.

A Joker: Folie à Deux a tervek szerint 2024 október 4-én érkezik.

A Joker 2019-es megjelenése hatalmas siker volt: nem sokkal a premier után a film több mint 1 milliárd dollár bevételt hozott globális szinten, és tizenegy Oscar-díjra jelölték, melyből kettőt meg is nyert. Az elmúlt három évben folyamatosan szó volt a folytatásról, majd Phillips a nyár elején hivatalossá tette, hogy készül. Ekkor jelent meg a folytatás alcíme, a Folie à deux, ami arra az egészségi állapotra utal, amikor két vagy több ember téveszméket kezd megosztani egymással. Így sokan azt feltételezik, hogy Harley Quinn is megjelenik. A TheWrap szerint a film nagy része a Gotham City-i Arkham Asylumban játszódik.

Te már várod?

Ezt láttad már?

Nem tudjuk, mit művel az HBO Max, de nagyon pazar az augusztusi felhozatal!

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×