Jót tett a Disney+ érkezése az HBO-nak, mert úgy megnyomja a nyár végét, hogy csak pislogunk! Remek filmek és sorozatok érkeznek.

Erős hónapot varázsolt elő a bűvészkalapból az HBO Max, és nem, nem csak a Trónok harca-spinoff miatt érdemes figyelni a frissülő kínálatot. A mafab segítségével összeszedtük mi mindennel próbálnak elkápráztatni, hogy ne mondd le őket a Disney+-ért.

Forrás: HBO Max

Bár nemrég sokan sopánkodtak (jogosan), hogy eltűnnek a régiós tartalmak (pl.: Aranyélet, Terápia), azért akad a kínálatban magyar alkotás: Mundruczó Kornél filmje, az Evolúció augusztus 4-től lesz látható.

Forrás: filmtett.hu

Nem sokkal később, augusztus 6-án egy nagy klasszikus, a Taxisofőr szerzőjének első rendezése, a 2021-es Svindler is feltűnik a kínálatban, Willem Dafoe-val és Oscar Isaac-kel a főszerepben.

Várhatóan öröm lesz nézni Penélope Cruz és Antonio Banderas új filmjét, az Út a díjesőig-et, vagy 2016 szinte biztosan legerősebb drámáját, A régi várost is, amiért (teljesen méltán) Oscarra jelölték Casey Affleck-ket. És ha már dráma: visszakerül a Ryan közlegény megmentése, ha nosztalgiáznál egyet a háborús remekművel.

 

Amennyiben viszont könnyebben emészthető kalandokra vágysz, még egy (újabb utolsó) gusztustalankodásra várnak a ’90-es évek valóságshow-zsánert kicsináló hősei, a Jackass Forever-ben, illetve felkerül egy új zombihorror (csak nem válaszul a hasonló Netflix-tartalomra?!), A kaptár: Raccoon City visszavár.

 

További címek és előzetesek a mafab bejegyzésében. Megéri átböngészni a kedvcsinálókat, mert olyan népszerű címek térnek vissza, mint a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation), a Gomorra, az 1978-as Éjféli expressz, vagy a ’84-es Volt egyszer egy Amerika.

Ja, és akkor még ott a desszert, a Sárkányok háza (House of the Dragon), ami augusztus 21-én rúgja rád az ajtót.

Minden gamerek álmára jóval többet kell várni, de legalább már tudjuk, hogy meddig:

Végre kiderült: Ekkor jöhet az HBO Maxra a ‘The Last of Us’ sorozat

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×