Nincs megállás a fejlesztőknél, a játékosok heti szinten válthatják a loadoutot.

Sejteni lehetett, hogy a múlt heti gyengítésekkel nem voltak teljesen elégedettek a Warzone fejlesztők, pedig a számok szépen alakultak. Izgatottan várhattuk a szerda estét, manapság erre az időpontra időzítik a Raven Software munkatársai a nagyobb javításokat, nerfeket, buffokat. Ezúttal sem kellett csalódnunk, ám a vártnál több fegyvert érintenek a változások, melyek jobban beleszólhatnak a játék metájába, mint azt sejteni lehetett.

Nézzük is, hogy mely fegyvereket érinti a szerda esti Warzone frissítés!

A lista – Warzone Loadout

Gyengítések

Az NZ-41, Marco 5 és H4 Blixen gyengítésében ezúttal is biztosak lehettünk, ám további fegyverek is csatlakoztak a díszes társasághoz. Nem úszta meg sem a KG M40, sem a Volk, de a Modern Warfare veterán Kilo sebzésén is csökkentettek a fejlesztők. A VLK Rogue shotgun túl erős lett a frissítések után, erre mi is felhívtuk a figyelmet, úgy tűnik, hogy a belsős statisztikák is ezt mutatták. Az Armaguerra SMG több szintű gyengítésen esett át, de a Deagles rajongók is szomorkodhatnak.

Erősítések

A sokak által alapból is erősnek hívott Vargo S egyik kiegészítője nagyon kellemes buffot kapott, így hamar a meta lista élére érkezhet majd az újdonság. Ezen kívül az LMG kategória rajongók örülhetnek nagyon, hiszen a Whitley több kiegészítője is erősebb lett a frissítés után, bátran a kezébe veheti majd bárki.

Mit szóltok a változásokhoz?

Kezdődik: Kiszivárogott az első screenshot a Modern Warfare 2-ből

https://leet.hu/california-access/

×