Ezzel hivatalos is a DMZ játékmód?

Szinte meg sem lepődünk, hogy ahol feltűnik a Modern Warfare 2 valamilyen formában, onnan a képek szépen ki is szivárognak. Így történt ez most is, amikor a várva várt játékról (nem a játékból) több kép is kiszivárgott néhány NFL-játékosnak köszönhetően. A CharlieIntel szerint az egyik kép a játék főmenüjét mutatja meg, melyet Cameron Dicker tett közzé. A játékosok valamilyen közös együttműködés folyamán ülhettek le a játék elé, szerencsére fotó is készült.

Íme a Modern Warfare 2 (jelenlegi) főmenüje.

A kép bemutatja a játék multiplayer részét. Persze Cameron már törölte a képet, de tudjuk, hogy ami egyszer a netre kerül, az ott is marad.

 

Egy másik NFL-játékos, Quentin Lake ezzel szemben egy videót is közzétett, amiben már MW 2 gameplay is látható volt néhány másodpercig. Akárcsak a fenti kép, ez a videó is törölve lett azóta, nyilvánvalóan nem lett volna szabad megosztani. Ami ebből kiderült, hogy ezek szerint tényleg jön a DMZ játékmód, amit régóta pletykálnak, és ami valamennyire hasonlít az Escape From Tarkov-hoz.

A Modern Warfare 2 a hivatalos bejelentés szerint 2022. október 28-án jelenik meg, a Warzone 2.0 viszont később, de még idén érkezik.

„A játék a 2019-es Modern Warfare folytatása, ami az eddigi legsikeresebb Call of Duty cím a franchise-ban” – írta az Activision.

Ezt láttad már?

Mégis érkezhet jövőre egy új Call of Duty játék? – Elszólhatta magát az Activision

 

https://leet.hu/california-access/

×