A kísérletezgetésé lehet a főszerep.

Múlt héten elstartolt a Warzone Season 4 Reloaded frissítése. Ahogy arra számítani lehetett, minden kategóriát érintő nerfekkel és buffokkal érkezett meg a felhasználók gépeire, konzoljaira. A shotgunok ráadásul egy általános jellegű sebzésemelést is kaptak, így a kisebb szigeteken talán még az SMG-knél is jobb választások lehetnek. A Season 4 Reloaded másnapján a Sniperek is kaptak egy átfogó buffot, így igazán izgalmas és változatos hetek állhatnak előttünk.

Az egyik Modern Warfare shotgun máris meglepetést okozott a K/D listán!

VLK Rogue

A Meta listák általában a Pickrate %-ot veszik alapul, ám legalább ilyen fontos lehet a K/D arány is, mely arra utal, hogy mennyire halálos egy adott fegyver. Sok esetben átfedés van a kettő között, ám előfordulhat, hogy alig választott fegyverek is pusztítanak. A VLK Rogue helyzete éppen ilyen, hiszen jelen állapotában a játék második leghalálosabb választása, miközben a papíron legjobb 30 fegyver közé sem férne be. Sok tartalomgyártó már-már OP-nak is nevezte a fegyvert, melyhez a WZRanked alapján az alábbi kiegészítőket érdemes választanunk:

  • Muzzle: FORGE TAC Marauder
  • Barrel: 16″ Warlord
  • Laser: 5mW Laser
  • Stock: No Stock
  • Magazine: 8-R Dragon’s Breath

Az elkövetkezendő időszakban különösen fontos lehet figyelgetni a különféle loadoutokat, hiszen a legutóbbi frissítések után már egyértelmű „legjobb” fegyverekről nem is beszélhetünk. A kísérletezgetésé lehet a főszerep a szezon hátralévő részében, remélhetőleg a Season 5 már nem hoz ennyi változást.

Az Activision aktív játékosbázisa 2019 óta először esett 100 millió alá

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×