Az Intel elé szeretnének vágni, egy hónapnyi előnyük lehet így.

Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka keringett az AMD új processzorgenerációjával kapcsolatban. Pár napja még egy potenciális augusztus 5-ei start dátum is felmerült, ám az iparági elemzők egyetértettek abban, hogy ennek valószínűsége szinte a 0-val egyenlő. Nem kérdés azonban, hogy az óriáscégnek nem szabad sokáig húznia a megjelenést, hiszen az Intel októbert célozta be a 13. generáció startjaként. Úgy tűnik, hogy ettől nem kell félnünk, több helyről is megerősített dátumokkal szolgált a Videocardz csapata.

Lisa Su – AMD

Már augusztus végén bemutathatják az újdonságokat és hamar a boltok polcaira is kerülnek!

A második negyedéves, pénzügyi jelentésekkel kapcsolatos konferencián Lisa Su már megemlítette, hogy a harmadik negyedévben jönnek az új Ryzenek, ám pontos dátumokkal akkor még nem tudott/akart szolgálni. A jelenlegi információk alapján az alábbi menetrendre készülhetünk:

  • AMD Ryzen 7000 Bemutató – 2022. augusztus 30. – magyar idő szerint 02:00
  • AMD Ryzen 7000 Tesztek, benchmarkok – 2022. szeptember 13. – magyar idő szerint 15:00
  • AMD Ryzen 7000 Tényleges start, árusítás kezdete– 2022. szeptember 15. – magyar idő szerint 15:00

Azt tudjuk, hogy alaplapokból egyelőre három árkategóriát találhatunk majd a polcokon a B650, X670 és X670E felhozatal képében. Jó kérdés, hogy budget, „A” jelölésű lapkák érkeznek-e valaha vagy a B650 marad a belépő szint. Az is biztos, hogy az új CPU-k csak a DDR5 memóriákat fogadják el maguk mellé, így a DDR4 -> DDR5 váltás árát is érdemes belekalkulálnunk az előzetes terveinkbe. A hivatalos bejelentésig érdemes pletykaszinten kezelni a fenti időpontokat, ám valószínűleg ezek már a valóságot fedik.

Visszatért a WinAmp!! – Tölthető a Windows 11 változat

https://leet.hu/california-access/

×