A Warzone egyes játékosai kétségbeesetten várják, hogy Verdansk visszatérjen a Warzone 2 érkezése előtt, de azért nem eszik olyan forrón…

A Warzone bizonyos játékosai és tartalomgyártói egyaránt azt kérték a fejlesztőktől, hogy a közkedvelt régi pálya, Verdansk térjen vissza az 5. évadban. A játékosok ugyanis szeretnék még utoljára használni, mielőtt megjelenik a Warzone 2.

Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venni, mielőtt Verdansk visszatérését követelnénk.

Tény, hogy maga Verdansk sok Warzone játékos szívében fontos szerepet tölt be, és mindenkiben emlékeket idéz. 2020 óta számtalan játékos ismerte ki a pálya zegzugait, sok győzelem és vereség emlékéhez kötődik. Azt azonban ne felejtsük el, hogy a fejlesztők nem véletlenül cserélték le a pályát. Az emberek elfáradtak, a pálya idővel unalmas lett, sokan arról kezdtek panaszkodni, hogy nincs semmi újdonság és kihívás a Warzone-ban. A közösség akkor attól volt hangos, hogy új pályát szeretne, végül pedig 2021 decemberében megérkezett Caldera.

Persze a közösség egy része emiatt is csalódott volt, szóval rögtön visszakövetelték Verdanskot.

Mivel azonban a Warzone 2 elvileg még valamikor 2022-ben érkezik, a közösségi oldalakon a Warzone játékosok ismét azt kérik a fejlesztőktől, hogy az 5. évadban még egyszer térjen vissza a régi pálya. Függetlenül attól, hogy mit gondolsz Calderáról, néhány dolgot figyelembe kell venned, mielőtt te is azt kérek, hogy a Raven Software hozza vissza az jól ismert pályát.

Warzone VS Caldera?

Tagadhatatlan, hogy Verdansk az egyik oka annak, hogy a Warzone ilyen sikeres lett. Bár igaz, hogy Caldera nem feltétlenül az, amire a játékosok vágytak, Verdansk számos problémáját megoldotta, nem beszélve a számtalan új játékelemről. Ha visszatérne, a kemperek is elszaporodnának.

Ne feledjük, hogy Verdanskban többféle problémára panaszkodtunk:

  • Magas épületek, amiknek a tetején folyton volt egy csapat. Aki lent nyílt terepen maradt, annak esélye sem volt védekezni.
  • Calderén nincsenek 30 emeletes épületek, lépcsőzés, nincs tető-camp, és nincsenek olyan épületek, ahová csak lifttel lehet feljutni.

Persze a fenti probléma nem volt olyan a Modern Warfare fegyverek esetében, de a Vanguard fegyverek egy másik történet. Az olyan nagy hatótávolságú fegyverek, mint a NZ-41 rémálom lenne Verdanskon, ugyanis könnyen keresztül lehetne lőni vele az egész pályán. A tető-camp alap lenne, ha visszatérne a pálya.

A Redeploy Balloon rendszer is más lenne Verdanskon. A játékosok a pálya egyik részéből egyenesen a másikra ugorhatnának, ráadásul a léggömbök elég magasra repítenek ahhoz, hogy rögtön elérjük a tetőket. Ami ismét a fenti problémát hozza elő.

Gondolj a hibákra

A Warzone fejlesztői már korábban elismerték, hogy a játékban túl sok minden van, ami megnehezíti a hibák megtalálását és javítását. Szóval nincs garancia arra, hogy Verdansk problémamentesen térhetne vissza. Senki sem szeretné, hogy Verdansk visszatérjen egy évadra, tele hibákkal, bugokkal, glitchekkel, amik évekig bosszantották a játékosokat. Nem lenne szabad így befejezni a játék pályafutását, mielőtt megjelenik a Warzone 2.

A Warzone kreatív vezetője, Josh Bridges már kifejtette, hogy szeretnék váltogatni Verdansk és Caldera pályákat, de komoly technikai probléma akadályozza ezt meg, nem beszélve arról, hogy a játékosoknak mennyi frissítést kéne folyton letölteniük. A fejlesztők azt is elmondták, hogy minden egyes nagy frissítésnél játékosokat veszítettek. Sokan ugyanis már utálják, hogy folyton le kell tölteni óriási méretű frissítéseket.

Persze sok játékos mondta azt is, hogy visszatérne a játékhoz, ha Verdansk visszatérne. Senki nem örülne azonban egy 100 GB-os frissítésnek. Szóval nem feltétlenül érdemes már visszakívánni Verdanskot. Inkább élvezzük a játékot, amíg lehet, és amíg meg nem jelenik a Warzone 2, ami új és friss élményeket hozhat.

Ezt láttad már?

Sony: a Call of Duty miatt sokan válthatnak Xbox-ra! Eltűnhet a game PS-ről?!

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×