A posztapokaliptikus macskaland után dinoszauruszos pusztítás közepére dobnak minket: ilyen lesz a The Lost Wild, kizárólag felnőtteknek!

Az Annapurna Interactive Showcase keretében mutattak be in-game videót a Great Ape Games legújabb játékáról, ami olyan, mint a Jurassic Park, sikoltozva rohangáló turisták nélkül.

Csak Te és a vadon – tele dinoszauruszokkal!

Az előzetes szerint a Tyrannosaurus rex-ekkel egy ponton biztos csúnyán meggyűlik majd a bajunk, de a már jól ismert jelzőrakétával (ha egyáltalán sikerül megszerezni), talán leszerelhetjük őket.

Forrás: Annapurna

A videó legnagyobb erénye ezúttal éppen az, hogy nem árul el túl sokat a készülő történetről, hiszen főleg a környezetekre koncentrál, és azok…

észveszejtően gyönyörűek!

Sárkánygyíkok videojátékban még nem igazán voltak ennél látványosabbak, és a borzongató feszültséget nem csak a jelenlétük erősíti, hanem a központi karakterünk látható magánya és a ködös dzsungel, amit dinók nélkül sem egyszerű túlélni.

Forrás: Annapurna

Az NME észrevette, hogy a The Lost Wild valamikor 2024-ben érkezik meg Steam-re, és már hozzá is lehet adni a kívánságlistához. A leírás szerint túlélő horrorra készülhetünk, és a legfélelmetesebb lények között kell majd életben maradnunk, amit a természet valaha is alkotott.

Forrás: Annapurna

A játék oldalán több rövid videó van: darabokra hullott üzemépületekben, fák között lakmározó növényevők és mindenhonnan ránk rontó ragadozók között vezet az út, aminek a végén talán a megváltás jön, de közben mindenféle alternatív módon kell feladatokat megoldani, fegyvert szerezni, vagy lopakodni – ha kedves az életünk.

Forrás: NME

A cselekmény egy magányos szigetre dob le minket, ahol korábban csúnyán elszabadulhatott a pokol:

kiégett romok között botlunk félbetépett emberekbe, némi szerencsével pedig valami használható eszközbe.

A játékot kifejezetten felnőtt gamereknek készítik, mert erőszakos és horrorisztikus lesz: az állatok egymást és a játékost is hentelik – nagyon élteszerűen!

 

A legutóbb a Stray-jel hengerlő Annapurna már bizonyította, hogy gyönyörű és rém kreatív világépítésre képes, szóval The Lost Wild-tól is legjobbat remélhetjük!

A macskás menekülés nem is lehetne menőbb:

Stranger Things a Stray-ben? – A cicás játék tömve van a zseniális utalásokkal

 

×